Pølsevognen Nørregade 18

Nørregade 18, 7100 Vejle

 

Pølsevognen Nørregade 18 i Vejle er en velkendt og elsket spiseoplevelse i byen. Med en beliggenhed midt i centrum på den travle gågade, men dog lidt tilbagetrukket i smøgen ved Bahne, er pølsevognen et populært stop for sultne forbipasserende, travle forretningsfolk og shoppere. 

 

Generelt er pølsevogne i tilbagegang, men Pølsevognen Nørregade 18 er stadig populær og er dansk kulturarv. Den tilbyder pølser og en afslappet atmosfære til en overkommelig pris. De holder åbent hver dag. 

 

Maden

Menukortet er overskueligt og har primært fokus på klassiske danske pølser og hotdogs. Af pølser er der de traditionelle røde, ristede, knækpølser, grillmedister og pølser i svøb. Alle kan komme med eller uden brød, ketchup, sennep og remoulade. Derudover er der almindelig hotdog med ristede og rå løg og syltede agurker, ristet hotdog og fransk hotdog med fransk hotdog dressing. 

 

Er du kommet til pølsevognen efter andet end pølser, kan du vælge en parisertoast. Den velkendte klassiker, der var et hit i 80´erne, men åbenbart stadigvæk. 

 

Drikkevarer

Mens pølsevognen primært er kendt for sine velsmagende pølser, tilbyder den også et udvalg af forfriskende drikkevarer til at skylle måltidet ned med. Fra kolde Coca Cola og Coca Cola Zero til klassikeren, der hører sig til i en pølsevogn, Cocio. 

 

Atmosfæren 

Pølsevognen her har en førsteklasses placering i Vejle, lige ved siden af indkøbsmuligheder, kontorer og offentlig transport. Det falmede Dannebrog vajer, og stemningen ved Pølsevognen Nørregade 18 er uformel og afslappet. Kunderne kommer til pølsevognen hele dagen, og der er altid en god stemning. Der er ingen prætentiøsitet her. Pølsevognen kunne måske godt trænge til en kærlig hånd, men her er der bare solid mad og venlig betjening.

 

Prisniveau hos Pølsevognen Nørregade 18 

Prisniveauet hos Pølsevognen Nørregade 18 er overkommeligt og rimeligt, hvilket gør det til et populært valg for dem, der ønsker at nyde en velsmagende bid uden at sprænge budgettet. Den rimelige pris gør det også til et attraktivt valg for studerende og familier.

 

LÆS OGSÅ

Karins Pølsebod er en sand kulturinstitution i Vestbyen

Kokken´s Pølsevogn ved åen

 

Senest opdateret: 08/05/2024 08:05