Lukket nu

Kokken’s Pølsevogn i Søndergade

Søndergade 70, 7100 Vejle 60 22 65 46

Åbningstider

  • Lukket
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

maj åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
29.
30.
1.
11:00 - 15:00
2.
11:00 - 15:00
3.
11:00 - 15:00
4.
11:00 - 14:00
5.
Lukket
6.
Lukket
7.
11:00 - 15:00
8.
11:00 - 15:00
9.
11:00 - 15:00
10.
11:00 - 15:00
11.
11:00 - 14:00
12.
Lukket
13.
Lukket
14.
11:00 - 15:00
15.
11:00 - 15:00
16.
11:00 - 15:00
17.
11:00 - 15:00
18.
11:00 - 14:00
19.
Lukket
20.
Lukket
21.
11:00 - 15:00
22.
11:00 - 15:00
23.
11:00 - 15:00
24.
11:00 - 15:00
25.
11:00 - 14:00
26.
Lukket
27.
Lukket
28.
11:00 - 15:00
29.
11:00 - 15:00
30.
11:00 - 15:00
31.
11:00 - 15:00
1.
11:00 - 14:00
2.
Lukket

En af Kokken’s to pølsevogne ligger ved åen på Søndergade. Et stenkast fra den travle gågade og det livlige handelsmiljø. Hos Kokken’s Pølsevogn i Søndergade er fokus primært på smag og kvalitet samt de økologiske råvarer, der stammer fra lokale leverandører som Hestbjerg Økologi og Holmegaards Deli.

 

Ejeren, Jess Halling, har drevet pølsevognene med passion og engagement siden 2014. Hans dedikation til kvalitet og smag afspejles tydeligt i de råvarer, han bruger, og den omhyggelige tilberedning af hver ret. Kokken’s Pølsevogn ved åen åbner kl. 11. Vær opmærksom på, at der er lukket om mandagen og søndage, og at de lukker kl. 15 tirsdag til fredag og kl. 14 lørdag.

 

Maden

Pølserne, som naturligvis findes i pølsevognen, er skabt specielt til Kokken’s Pølsevogn af Holmegaards Deli i samarbejde med Jess Halling. Der er flere varianter, der kan købes som pølse med brød eller hotdog. Endvidere kommer brødet fra den lokale bager, der dagligt bager frisk brød til pølsevognens serveringer. Dyppelsen er ikke bare de traditionelle sennep, ketchup  og remoulade, som findes i enhver pølsevogn. Nej, her er de også særligt lavet til Kokken’s Pølsevogn.

 

Bøf- og ribbensandwich

En af de mest populære retter på Kokken’s og et must-try er uden tvivl deres ribbensandwich. Her er kødet økologisk og stammer fra Poppelgrisen hos Hestbjerg Økologi. 5-6 timer tager det for ribbenstegen at blive færdig. Der er god smag og sprøde svær. Bøfsandwichen er håndholdt og med hjemmelavet brun sauce, bøf, syltede agurker, løg og remoulade.

 

Drikkevarer

Der er et lille udvalg af drikkevarer. Til en pølse eller hotdog foretrækker mange Cocio. Det har de naturligvis her. Ellers er der diverse kolde sodavand fra Frem og vand.

 

Atmosfæren hos Kokken’s Pølsevogn

Med en placering ud til åen og med udsigt til Bryggen og cafélivet er der noget at se på. Kokken’s Pølsevogn er en foodtruck, og der er opstillet runde højborde under parasoller, hvor man kan stille sig og spise maden. Her kan man også dosere mere dyppelse på sin mad fra det hjemmelavede dyppelse, hvis man ønsker det. Betjeningen på pølsevognen er venlig og imødekommende og får hurtigt lavet maden. 

 

Prisniveau 

Hos Kokken’s Pølsevogn er prisniveauet rimeligt, hvilket gør det til et populært valg. En bøfsandwich eller almindelig ribbensandwich koster 85 kr., og her får man et pænt stort måltid.

 

LÆS OGSÅ

Kokken´s Pølsevogn ved Havnen

Karins Pølsebod i Vestbyen

 

Senest opdateret: 08/05/2024 08:05