Kokken’s Pølsevogn Dyrskuevej
Åbningstider
- Lukket
- Tirsdag• 11:00 - 19:00
- Onsdag• 11:00 - 19:00
- Torsdag• 11:00 - 19:00
- Fredag• 11:00 - 19:00
- Lørdag• 11:00 - 19:00
- Søndag• 11:00 - 19:00
Kokken’s Pølsevogn har to pølsevogne i Vejle. De er begge kendt for sin gode kvalitet og venlige atmosfære. Siden 2014 har ejeren og kokken, Lars Andersen, drevet pølsevognen. Han mener, det handler om tre ting, nemlig glæde, gamle klassikere og gode idéer. Kokken’s Pølsevogn har hurtigt vundet sig en loyal kundekreds og ry for at servere nogle af de bedste pølser i byen.
Kokken’s Pølsevogn på Dyrskuevej er åbent tirsdag til søndag i tidsrummet 11 til 19.
Maden
Hos Kokken’s Pølsevogn er kvalitet nøgleordet. Råvarer, dyppelserne og de økologiske råvarer kommer fra lokale leverandører såsom Hestbjerg Økologi og Holmegaards Deli.
Stramt og skarpt menukort
Menuen byder på et udvalg af klassiske og sæsonbaserede pølsevarianter. De er specielt fremstillet til Kokken’s Pølsevogn af Holmegaards Deli i et nært samarbejde med Jess Halling. Her sigter de mod at udvikle den bedste kvalitet og smag. Udvalget består af de små stegte eller røde pølser, de store pølser med eller uden bacon. Der er også hotdogs i to størrelser samt fransk hotdog.
Brødet til pølserne, kommer ligeledes fra en lokal bager og er friskbagt hver eneste dag. Til pølserne er der et større udvalg af dressing. Deres hotdog er ganske enkelt en hyldest til de danske pølsevogne, og alle burde have samme høje krav til deres mad, som de har hos Kokken’s Pølsevogn.
Ribbensandwich
En særlig favorit og efterhånden en klassiker på menuen er Kokken’s ribbensandwich, som nyder stor popularitet. Kødet i sandwichen er økologisk og stammer fra Poppelgrisen hos Hestbjerg Økologi. Ribbenstegen bliver langtidsstegt ved svag varme i 5-6 timer, hvilket resulterer i et mørt og saftigt stykke kød. Dertil kommer syltede agurker og rødkål.
Drikkevarer
Kokken’s Pølsevogn tilbyder et udvalg af kolde sodavand, Cocio og kildevand.
Atmosfæren hos Kokken’s Pølsevogn Dyrskuevej
Kokken’s Pølsevogn holder til en madcontainer med åbent telt foran, hvor der er høje borde, som gæsterne kan stå ved og spise maden. Mange henter takeaway, mens de går tur ved vandet. Men et stor del af kunderne spiser deres mad hos Kokken’s Pølsevogn. I teltet er der en meget uformel stemning og en venlig betjening.
Prisniveau
Prisniveauet er rimeligt i forhold til kvalitet, hvilket gør det til et ideelt sted for en hurtig frokostpause eller et måltid til en overkommelig pris.
LÆS OGSÅ
Karins pølsebod er en kulturinstitution i Vejle med klassikere på menuen
Pølsevognen Nørregade 18 er en klassisk pølsevogn ved gågaden