Italian Pizza & Pasta

LEGOLAND - Nordmarksvej 9, 7190 Billund

 

Når sulten melder sig i løbet af dagen i LEGOLAND i Billund, står Italian Pizza & Pasta klar med et lille bid af Italien. Restauranten ligger i Miniland tæt ved indgangen og udgangen, så det er oplagt, inden det går løs eller som afslutning på en dag i LEGOLAND. Pizzabageren i Lego står ved indgangen og guider gæsterne ind på restauranten.

 

Med friskbagt pizza, pasta, frisk salat og kolde drikke burde der være noget for hele familien.  Der er åbent alle LEGOLANDs åbningsdage fra kl. 11 til 19.30, og der er pladser både inde og ude.

 

Maden hos Pizza & Pasta

Det ligger ligesom i navnet, at det er pizza og pasta, der er på menuen. Et overskueligt udvalg og med noget for alle.

 

Pizza i stenovn

Seks forskellige pizzaer er der at vælge mellem. Prosciutto skinke, Salame Napoli, Diavola med ventricina og oliven, Salmone med laks, spinat og rygeost, Manzo med oksestrimler eller Vegetariano med grillet aubergine. Alle bagt i stenovn. 

 

Pastaretter og salat

Her er der bolognese med og uden kød samt laks. Af salat er der Caesar Insalata med kylling.

 

Bambino vælger selv

Børn kan have svært ved færdig sammensat pizza, og er der ikke noget, der frister, kan børnene selv bestemme fyldet. Her vælges mellem skinke, oksekød, pølser, majs og ananas. Der er også kyllingebryst serveret med grøntsagsstave og LEGO fries eller en omgang linguine bolognese med eller uden kød. 

 

Drikkevarer

På fad er der øl som Carlsberg, Classic, Grimbergen, Blanc og Somersby. Der er også vin ligesom diverse sodavand som Sprite, Coca Cola, Coca Cola Zero, Schweppes Lemon og Fanta samt Kildevæld og mælk. 

 

Atmosfæren

De røde stole og store parasoller fanger øjet ved indgangen. Her kan man tage plads, hvis vejret er til det. Ellers er der også mange siddepladser indenfor. Her er bænke-sofaer og stole at tage plads ved. 

 

LEGO-hjørnet er et stort hit hos de mindre børn, der inden og efter maden kan hygge sig og være kreative med Lego. Mens børnene leger, kan forældrene få sig en velfortjent pause og læne sig tilbage.

 

Ventetid og betjening

Der kan være lidt ventetid i rush hour, men børnene kan underholdes i LEGO-hjørnet, og forældre kan tage en slapper og hvile benene ovenpå forlystelserne i LEGOLAND. Betjeningen er venlig og imødekommende. 

 

Prisniveau

Det er ikke billigt at spise på Italian Pizza & Pasta. En pizza koster mellem 135 og 145 kr., pasta står til mellem 125 og 145 kr., mens børn kan lave deres egen pizza til 109 kr. eller snuppe en bolognese til 99 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Polar Pizza & Pasta i LEGOLAND har buffet for alle

Saloon i LEGOLAND har grillen tændt til alle cowboyer

 

Senest opdateret: 16/03/2024 10:03