Polar Pizza & Pasta

Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Længst inde i LEGOLAND i Billund og midt i Polar Land sidder Lego-isbjørnen og leder gæsterne ind til Polar Pizza & Pasta. En af de buffeter, der er i LEGOLAND i Billund, hvor du kan spise og drikke alt, hvad du vil ved deres buffet og drikkestation til en fast pris. Her er der noget for sultne “polarforskere” i alle aldre.

 

Ved indgangen står personalet klar til at informere om konceptet. Det er vigtigt at forstå, hvad det handler om. Her betaler du for antallet af personer i selskabet, så er det hele klaret. Nemt! Derefter finder du et bord i den store restaurant eller udenfor i det afgrænsede område. For enden af den lange restaurant findes buffeten, og det er bare med at gå i gang. 

 

Polar Pizza & Pasta har åbent alle LEGOLANDs åbningsdage fra kl. 11.30 til 18.30.

 

Hvad byder buffeten på?

All you can eat and drink er konceptet. Buffeten består af deep pan pizza, pasta og salat. Der bliver løbende fyldt op i alle afdelingerne. Af pizzaer er der flere forskellige – både med og uden kød. Salaterne er både de færdiglavede og lidt grønt til at mixe selv eller fylde ovenpå.

 

Softice 

Også her er der all you can eat. Gæsten fylder selv sit bæger op med den is, man vil have, og skal der mere til, går man bare turen op til ismaskinen igen. Det er et hit hos både børn og voksne. 

 

Drikkevarer

Drikkestation hos Polar Pizza & Pasta er med sodavand som Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Fanta, og Schweppes Lemon. Rynkebys frugtbar har økologisk æblejuice, økologisk hyldeblomst, rabarber eller vand. Kaffemaskinen står også til fri afbenyttelse, ligesom der er varme drikke som te og varm kakao. Der kan også tappes vand og mælk.

 

Ventetid

Buffeten er stor, rigtig stor, og det er til at få plads i buffeten. Da alt er inklusiv, og prisen er fastsat, kommer gæsterne hurtigt igennem indgangen og frem til buffeten, hvor der kommer mad på tallerkenen og drikkevarer i glasset. 

 

Siddepladser og atmosfæren hos Polar Pizza & Pasta 

Der er bænke-sofaer eller almindelige stole at tage plads ved. Og der er mange pladser. Der er ikke gjort noget større ud af restauranten, men der er det, der skal være. Sofaerne er røde, og ellers er møblerne i mørkt træ. Udenfor er der et pænt stort område på terrassen, hvor man også kan sætte sig, hvis vejret er til det. 

 

Prisniveau

Hos Polar Pizza & Pasta er der en fast pris for mad og drikke. Hvor meget, du får ud af det, er op til, hvor meget du spiser og drikker. Har du ikke den store sult, er prisen, 225 kr. for voksne, i den høje ende, men spiser og drikker du godt til, er der fin value for money. For børn er prisen 119 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Italian Pizza & Pasta serverer friskbagte pizzaer i LEGOLAND

 

Senest opdateret: 16/03/2024 09:03