Saloon

LEGOLAND - Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Midt i LEGOLAND ligger den western-inspirerede restaurant, Saloon. Området hedder LEGOREDO Town, og her kombineres LEGOLANDs sjove atmosfære med den vilde western-stemning. 

 

Hos Saloon er der noget for alle. Uanset om du er på familieudflugt, er et par på ferie eller en gruppe venner på eventyr, vil Saloon byde på mad og drikke, som kan passe de fleste. Så tag cowboyhatten på, og spænd cowboystøvlerne, så er du klar til at falde ind i stemningen og spise hos Saloon.  

 

Saloon har åbent alle LEGOLANDs åbningsdage i tidsrummet kl. 11 til 19.30.

 

Maden

Grillen er altid tændt hos Saloon, og det ses på menuen. Der er noget for kødelskere, men også for vegetarer, ligesom burgeren kan fås uden gluten. De er kendt for præriens berømte sparerib, men der er andet på menuen.  

 

Menukortet er overskueligt

En af klassikerne og favoritterne er de originale LEGOLAND spareribs. Siden 1969 er der blevet spist gode ben hos Saloon. De er møre og saftige og BBQ´en har god smag. Du kan også vælge Half & Half med spareribs og kyllingelårfilet. Begge retter serveres med coleslaw og pommes frites. Ellers er der laksesteak eller BBQ kylling med bagt kartoffel samt Sally’s salat med kyllingelårfilet, falafel eller stegt laks. En enkelt burger er også på menuen. Blacksmith’s Cheeseburger hedder den og er med hakkebøf af dansk kødkvæg eller falafel og i økologisk kartoffelbolle. Dertil pomfritter og løgringe. 

 

Børnemenu

Med navne som Guldklumper, Sherifburger, Cowboyben og Banditspyd holder Saloon Western-stilen på retterne til familiens yngste medlemmer. Bag navnene gemmer sig kyllingenuggets, spareribs, burger og frikadellespyd. Grøntsagsstave og LEGO Fries er med som tilbehør til alle retterne. 

 

Dessert for alle

Her er udvalget mere begrænset. Der er en isdessert, gammeldags æblekage, kage og irish coffee er mulighederne. 

 

Vin og drikke

En ægte cowboy vil nok snuppe en øl eller en whisky. På Saloon er der forskellige øl, vin samt drinks. Der er også sodavand som Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Lemon og Fanta. Af varme drikke er der kaffe og te, men også kakao med flødeskum eller skumfiduser. 

 

Ventetid og betjening

Inde i Saloon mødes du af en imødekommende betjening, der står klar til at hjælpe. Det er en restaurant, hvor man sidder ned og spiser. Altså ikke en takeaway. Her bruger man tid på maden, og lidt ventetid må forventes i rush hour. 

 

Atmosfæren hos Saloon

I det her område af LEGOLAND kommer du tilbage til den vilde vesten, hvor LEGO-klodser og cowboyer mødes. Der er god stemning i den populære Saloon. Området er bygget op som en lille by med salon og bar. Udenfor er der en stor, overdækket terrasse med bord-bænkesæt.

 

Overfor ligger Legoredoscenen med siddepladser mest i solen, hvor der af og til er underholdning.

 

Prisniveau

Der er tænkt over tingene hos Saloon, og retterne er pænt store. Dermed hænger pris, mængde og kvalitet meget godt sammen. Børneretterne koster 109 kr. stk.. De populære spareribs med tilbehør koster 209 kr., mens den dyreste ret er Half & Half, som står til 219 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Mexican Cantina er den mexikanske restaurant i LEGOLAND

 

Senest opdateret: 16/03/2024 09:03