Sweets Kingdom

LEGOLAND - Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Slik hører sig nærmest til på en dag i LEGOLANDs legende univers. I parken i Billund er der to store butikker, hvor man kan få stillet sin lyst til slik. Sweets Kingdom hedder den ene. Det er et paradis for sukkerglade gæster. Her er noget at vælge mellem. Vingummi, lakrids, bolsjer, chokolade, Labre larver, stænger og skumfiduser er bare noget af det som vi ser.

 

Huset, som Sweets Kingdom ligger i, er ikke stort, men lavet som en borg og med lakridskonfekt på taget. I de åbne døre hænger bolsje-sutter, og der står kurve med candyfloss på gulvet. 

 

Bland selv slik hos Sweet Kingdom

Vil du skabe din egen personlige søde oplevelse, så skal du gå efter bland selv slik. Her kan du udforske de forskellige valgmuligheder og sammensætte din favoritslik i en enkelt pose. Så behøver du ikke begrænse dig til en enkelt sliktype eller smag, men kan vælge at blande forskellige slags slik efter din egen smag. Der er både de syrlige, søde, salte eller sukkerfrie muligheder.

 

Den nemme løsning

Hos Sweets Kingdom er der naturligvis også de færdigpakkede poser. Så er du mest til en pose med en slags slik, så er det dem, du skal gå efter. Chokolade, chips og nødder er også en mulighed. 

 

Atmosfæren

Sweets Kingdom er ikke et sted, man hænger ud. Der er altid trængsel inde i butikken, og når man har købt slikket, tager man det med sig på vejen. Der er ikke nogle siddepladser inde eller lige udenfor. 

 

Men slik er jo let at have med sig rundt i LEGOLAND, så man kan nappe et stykke i ny og næ, når man er på vej rundt i Parken eller er gået sukkerkold. Der er også mange gode områder, hvor man kan sætte sig på et medbragt tæppe eller tage plads ved et at borde-bænke-sættene rundt om i Parken. Mulighederne er mange. 

 

Prisniveau

Hos Sweets Kingdom kalder de bland selv slik for Pick and mix. 100 gram koster 18 kr.. Bland selv slik er populært og ikke billigt. Men man kan jo selv vælge, hvor mange gram man vil have og dermed betale for.

 

LÆS OGSÅ

Candy Corner har vingummier, lakridser og chokolade for alle i LEGOLAND

 

Senest opdateret: 27/02/2024 07:02