Candy Corner

LEGOLAND - Nordmarksvej 9, 7190 Billund

 

Slik er noget, de fleste tyer til i ny og næ. Og en dag i LEGOLAND kalder nærmest på de søde, syrlige og salte stykker slik. Inden for parkens område i Billund er der to butikker dedikeret til at tilfredsstille dit og familiens ønsker om søde sager. Et lille eldorado for dem, der elsker sukkerholdige fristelser. Den ene hedder Candy Corner.

 

Udvalget er imponerende og spænder vidt. Her finder du alt fra klassiske vingummier og lakridser til mere eksotiske varianter som farverige stænger og indbydende chokolade. Bolsjer i alle tænkelige smagsvarianter pryder hylderne, og for dem, der har en forkærlighed for det danske slik som “Labre Larver,” er der også rigeligt at vælge imellem. Skumfiduser i forskellige former og størrelser fuldender det brede sortiment.

 

Bland selv slik

Hos Candy Corner kalder de bland selv slik for Pick and mix. Her kan du mixe din personlige slikoplevelse ved at vælge fra det store udvalg af bland selv-slik. Du behøver ikke at begrænse dig til blot én enkelt type eller smag af slik, som når du køber de færdiglavede poser. Konceptet med bland selv slik appellerer til alle, da det giver dig friheden til at kombinere forskellige varianter af slik, som du ønsker det. Uanset om du foretrækker det syrlige, søde, salte eller sukkerfrie, er der noget for dig. 

 

Færdigblandede poser slik og andet

Hos Candy Corner tilbyder de også de færdigpakkede slikposer med lakrids, vingummi og bolsjer i forskellige smagsvarianter. Så hvis du ikke gider blande en pose selv, er der et fint udvalg her. Chokolade, store slikkepinde, chips og nødder er også at finde hos Candy Corner. 

 

Atmosfæren hos Candy Corner

Den runde butik fanger straks øjet med lilla og lyserød farve på toppen og røde og hvide striber på siden. Indenfor fortsætter de rød-hvide farver. 

 

Candy Corner ligger ved siden af den grønne bod med slushice overfor Burger Kitchen. Så snart man træder ind af døren, åbner der sig en verden af valgmuligheder. Der er ingen siddepladser indenfor, men slik er oplagt at tage med rundt i LEGOLAND eller spise ved et af bordene i parken. 

 

Prisniveau

Bland selv slik er populært og ikke billigt. Hos Candy Corner koster 100 gram 18 kr.. Man kan jo selv vælge, hvor mange gram man fylder i posen, og dermed, hvor meget man vil betale. 

 

LÆS OGSÅ

Churros laver hjemmelavede churros med chokoladesauce og softice

 

Senest opdateret: 27/02/2024 07:02