Skovdal Kro

Fårupvej 23, 7300 Jelling +45 75 87 17 81

 

Skovdal Kro ligger centralt i den smukke natur på Fårupvej lige syd for Jelling. Her erogså selskabslokaler med plads til 15-90 personer, 10 dobbeltværelser, gratis parkeringspladser, en panoramarestaurant samt en stor sydvendt terrasse og have mod Fårup Sø.

 

Åbningstiderne varierer efter sæsonen. De åbner gerne for selskaber med minimum 20 personer. Tjek altid deres hjemmeside for ikke at gå forgæves, når turen går til Skovdal Kro. 

 

Maden

Restauranten på Skovdal Kro serverer mest danske retter tilberedt af årstidens råvarer. Der er ikke mange retter på menukortet, hvilket tyder på frisklavet mad og friske råvarer.

 

Frokost

Fem retter, der bl.a. består af danske klassikere som stjerneskud med stegt røget fisk og håndpillede rejer, pariserbøf med løg, kapers, rødbede, peberrod, rå æggeblomme samt en frokosttallerken. Ellers er der årstidens salat med laks, rejer samt camembert frit med solbærmarmelade.

 

Aftenmenuen

Til aften vælges der mellem tre, fire eller fem retter. Det kan købes med vinmenu, aperitif og kaffe med sødt til. Så kan du bare læne dig tilbage og nyde aftenen. Der er også en signaturmenu. Ønsker du selv at sammensætte din menu, er der a la carte med fx varmrøget laks fra egen rygeovn til forret, wienerschnitzel af dansk gastrokalv eller 200 gr. dry-aged hakkebøf til hovedret og kroens hjemmelavede islagkage med knas eller ostetallerken til at slutte middagen af med. 

 

Atmosfæren på Skovdal Kro

Der er en helt særlig charme på Skovdal Kro. Hyggeligt og stemningsfuldt. De store vinduer ud mod haven skaber godt lys, og gæsterne kan nyde udsigten over søen, mens de spiser i restauranten. Er vejret til det, er den store terrasse perfekt til at nyde mad og drikke sammen med udsigten. Betjeningen er imødekommende og nede på jorden og af den slags, som sætter en ære i, at gæsterne er glade. De serverer med et smil. 

 

Selskaber

Mangler du et sted at holde fest så som bryllup, konfirmation, fødselsdag eller reception, er Skovdal Kro en god mulighed. De byder på buffet, klassisk dansk mad eller gourmetmenu alt efter, hvad du er til. Mulighederne er mange her.

 

Værelserne

Kræver festen en overnatning, eller er du på weekendophold, er der 10 dobbeltværelser med eget bad på Skovdal Kro. Værelserne ligger i en separat bygning og har alle egen terrasse. I den omkringliggende natur er der rig mulighed for vandre- og fisketure.

 

Prisniveau

Det er moderate priser, de har hos Skovdal Kro. Frokostretterne går fra 169 kr. for årstidens salat med laks og rejer og op til 229 kr. for frokosttallerkenen. En treretters menu om aftenen står til 469 kr., mens de 5 retter koster 629 kr..

 

LÆS OGSÅ

Børkop Vandmølle ligger idyllisk og smukt ved møllesøen

 

Senest opdateret: 21/02/2024 09:02