Restaurant Møllesøen

Hopballevej 56, 7300 Jelling 75 85 32 56

Midt i den smukke danske natur ligger Restaurant Møllesøen i Hopballe Mølle på Hopballevej 56 mellem Grejsdalen og Jelling. Det er møllen med den landskendte Hopballe-kylling. Her møder fortidens historie nutidens gastronomi. Restaurant Møllesøen har for længst indtaget sin plads som en perle, der kan lave god mad, og byder gæsterne på en uforglemmelig oplevelse af smag, atmosfære og historie.

 

En snoet og smuk vej fører til Hopballe Mølle, og der hvor søen omkranser den gamle mølle, er der en restaurant. Det er Dina Gasbjerg og Johnny Hansen, der forpagter restauranten.

 

Maden

Restaurant Møllesøen har kun åbent på bestemte dage. Så man skal holde nøje øje med hvornår, hvis man vil spise derude. Nogle datoer er der brunchbord på kortet, mens der andre dage er frokost eller frokostbord. Det må man holde øje med på deres hjemmeside. 

 

På Restaurant Møllesøen kan du se frem til godt hjemmelavet mad. Menuen skifter med sæsonerne og bruger lokale råvarer for at sikre friskhed og kvalitet. 

 

Frokost

Der er åbent til frokost torsdag og fredag. Her byder menukortet på Møllesøens burger, stjerneskud, tarteletter med Hopballe kylling, Hopballe kyllingebryst samt Møllesøens frokostplatte med fisk, kød, ost og kage. 

 

Frokostbord

Her er der naturligvis mange hjemmelavede retter, og alt hvad hjertet kan begære. Her nævnes i flæng; sild, salat, laks, håndpillede rejer, Hopballe hotwings, Møllesøens leverpostej, kammuslinger, helstegt kalveculotte samt frikadeller.  

 

Brunchbord

Det store bord bugner af hjemmelavede og friskbagte lækkerier. Her kan nævnes Møllesøens lune leverpostej med bacon og svampe, Hopballes hotwings, blødkogte æg, to slags salater efter årstiden, Møllesøens brunchpølser, Hopballe kyllingepølser og et stort udvalg af groft og lyst brød samt rugbrød, boller, friskbagt croissant og wienerbrød. Derudover er der bl.a. koldrøget laks, oste, øllebrød med flødeskum samt frugt. 

 

Vin og drikke

Vinkortet på Restaurant Møllesøen er ikke stort, men omhyggeligt sammensat. Her er fire hvidvine, fire rødvine og to rosevine. Restaurant Møllesøens tjenere kan hjælpe med at finde en vin til at ledsage din mad.

 

Der er også øl på fad og flaske, Hopballe Gin, cognac samt de gængse sodavand samt saft. Med i brunchen er der drikkevarer som bobler, friskpresset appelsinjuice, hyldeblomstsaft, æblejuice, vand samt kaffe og te. Til frokostbordet starter man med et glas cava. 

 

Atmosfæren på Restaurant Møllesøen

At træde ind på Restaurant Møllesøen er som at træde ind i en anden verden. Her findes en rustik landlig charme, og møllens historie går hånd i hånd med moderne komfort. Uanset om du sidder ved vinduet med udsigt over Mølledammen, eller i den hyggelige spisestue med synlige bjælker og stenmure, vil du føle dig godt tilpas.

 

Den gamle vandmølle stammer tilbage fra 1500-tallet og har fungeret som kornmølle og savmølle. Frodige marker og smukke skove omgiver møllen. Efter middagen er det oplagt at tage en gåtur omkring mølledammen og i den smukke natur. 

 

Det imødekommende personale skaber en afslappet og venlig atmosfære. 

 

Selskaber

Skal din næste fest holdes i de perfekte rammer, så er Hopballe Mølle, hvad du skal gå efter. Her er de smukkeste omgivelser, og de har stor erfaring i selskaber som bryllup, barnedåb, konfirmation, julefrokost, jubilæum og fødselsdag. Der er 5 lokaler med plads til mellem 30 og 200 spisende gæster. Der kan dækkes op på lange borde eller i grupper. Sammen finder I ud af hvordan arrangement, mad og drikke skal være. 

 

Prisniveau

Restaurant Møllesøen stræber efter at tilbyde god hjemmelavet mad og service til rimelige priser. Det er moderate priser, vi har med at gøre. Gæsterne forlader bordet med en god fornemmelse i kroppen og godt mæt. Møllesøens stjerneskud koster 195 kr., frokostplatten 225 kr., mens brunchbordet står til 360 kr..

 

LÆS OGSÅ

I Børkop ligger selskabsrestauranten Kongelunden i smukke omgivelser

 

Senest opdateret: 26/05/2024 11:05