Restaurant Kongelunden

Nederbyvej 15, 7080 Børkop 75 86 18 61

 

Et besøg på Restaurant Kongelunden på Nederbyvej i Børkop handler ikke bare om mad og drikke. Her har vi med en selskabsrestaurant og ikke a la carte restaurant at gøre. Tilsæt også en flot beliggenhed, charmerende omgivelser og stemningsfulde lokaler, så har du hele pakken til en festlig aften. 

 

Hos Restaurant Kongelunden kan man afholde fester med op til 150 gæster. Her er gode rammer for et festligt arrangement. Er det konfirmation, bryllup, barnedåb, fødselsdag eller jubilæum, der skal afholdes, står Restaurant Kongelunden klar til at hjælpe. 

 

Maden 

Restaurant Kongelunden dyrker de gastronomiske traditioner, vi har her i landet og er inspireret af de danske råvarer, men inddrager også de bedste udenlandske traditioner.

 

Menukortet

Hvad, der står i menukortet, skal betragtes som forslag til menuer. Intet er fastsat, før du som kunde er tilfreds. Så man kan selv være med til at sammensætte en menu, som passer til dig og dit selskab. 

 

Buffet 1 og 2

Der er to standard-buffetforslag at vælge mellem. De er begge delt op i tre forretter, tre hovedretter og tre desserter. Der kan skiftes ud i buffeten, hvis du ønsker det. 

 

Alt inklusiv arrangement

Er du til, at alt er inklusivt, så der ikke er nogle overraskelser, skal du gå efter Alt inklusiv, der er tidssat til 7,5 timer. Det består af velkomst, 3 retters menu eller buffet, ad libitum vin, øl, sodavand og isvand under middagen, 1 glas dessertvin, kaffe, te med kransekage, 1 glas cognac eller likør til kaffen og natmad. 

 

Vinkort

Vil du selv vælge, hvilke vine der skal sættes til maden, er der flere hvid- og rødvine samt dessertvine at vælge mellem. Der er også øl, spiritus og sodavand.Du kan også snuppe husets rød- og hvidvine ad libitum inkl. øl, sodavand og isvand under middagen. Her er der en fast pris pr. person. 

 

Atmosfæren hos Restaurant Kongelunden

Der er stil over det på Restaurant Kongelunden. Restauranten er indrettet med festsale og terrasser. Festlokalerne er med veldækkede borde med hvide duge, levende lys og blomster på bordene. Stolene er i grønne farver, der står godt til resten af lokalet. Betjeningen er venlig og smilende. 

 

Prisniveau

Der er naturligvis forskel på prisen i forhold til, om du afholder festen på restauranten eller får maden leveret til festen hjemme. Priserne er moderate, og man kan geare det, som man vil. Buffet 1 koster fx 310 kr. pr. person, og alt inklusiv står til 788 kr. pr. person.

 

Der er 10% rabat for mad ud af huset. Dog er enkelte retter undtaget.

 

LÆS OGSÅ

Thyras Kilde i Børkop sørger for en kold øl i god atmosfære

 

Senest opdateret: 01/03/2024 11:03