Restaurant Kellers Park
Åbningstider
- Lukket •Åbent 18:00 - 21:00
- Lørdag• 18:00 - 21:00
- Søndag• 18:00 - 21:00
- Mandag• 18:00 - 21:00
- Tirsdag• 18:00 - 21:00
- Onsdag• 18:00 - 21:00
- Torsdag• 18:00 - 21:00
Når det kommer til luksuriøs afslapning og en gastronomisk oplevelse, er Hotel Kellers Park og restaurant Kellers Park det perfekte sted. De mestrer det meste. Restauranten er en del af Comwell Hotels og ligger lidt uden for Vejle i Børkop ved smukke Vejle Fjord. Her tilbyder de ikke kun komfortable værelser og fantastiske spa-faciliteter, men også en restaurantoplevelse og en ualmindelig smuk natur.
Hotellet ligger på en skovklædt bakke, der skråner ned mod Vejle Fjord. Gæsterne på restauranten får hermed en betagende udsigt over fjorden og de omkringliggende landskaber, der skifter med årstiderne. Om sommeren kan maden spises på terrassen, når solen er fremme, mens du om vinteren kan nyde den hyggelige, indendørs atmosfære med udsigt til vinterlandskabet.
Restauranten har åbent alle ugens dage mellem kl. 18 og 21.
Maden
Restauranten på Hotel Kellers Park er en blanding af moderne og klassisk dansk køkken, der respekterer årstidernes skiften og med fokus på sæsonens bedste råvarer. Råvarerne er overvejende økologiske, og leveres, når det er muligt, fra lokale producenter. Hver aften laver køkkenet en ny spændende menu med tilhørende vine.
Menukortet er ikke stort. Der er altid dagens menu, som tjeneren gerne informerer om. Ellers kan man vælge mellem to forretter, som kan være tatar af okse eller gratineret blomkål med sprød serranoskinke. Til hovedret er der gerne fire retter at vælge mellem. En med kød, som kunne være entrecote af okse fra Grambogaard, en vegetarret, en ret med fisk og en burger. Der er altså noget for enhver smag. Der er også et par desserter.
Fokus på madspild
Portionsstørrelserne er ikke de største. Men er man mere sulten, beder man blot om en ekstra portion. Dermed mindskes det, der smides ud. God stil, og noget gæsterne sætter pris på. Der er også mindre mængde, men bedre kød, og mængden af grøntsager er øget.
Barmenu
I barområdet i stueetagen kan du tage plads i de bløde stole og nyde udsigten over Vejle Fjord sammen med en øl, vand, vin eller drink. Du kan også få serveret en barmenu. Det kan være salat, sandwich, vegetar risotto, burger, dagens fisk eller entrecote med fritter.
Baren er åben alle dage fra kl. 12.30 til 23.00.
Vin og drikke
Til menuen i restauranten er der sammensat en vinmenu, der matcher retterne og er med til at forstærke den samlede madoplevelse. Du kan også købe vin på flaske eller glas, samt øl og alkoholfrie drikke.
Atmosfæren på Restaurant Kellers Park
At spise på restauranten på Hotel Kellers Park er en lige så afslappet og tilbagelænet fornøjelse som opholdet. Her er en hyggelig, intim og indbydende atmosfære, og den smukke udsigt over Vejle Fjord kan nydes gennem de store vinduespartier. Restauranten er indrettet i dansk design. Bordene er smukt dækkede og stolene behagelige. Personalet er imødekommende og professionelle. De er altid parate til at hjælpe gæsterne med stort og småt, og gør det gerne med et smil.
Selskaber
Skal der være fest som firmafest, jubilæum, julefrokost eller fødselsdag, står Comwell Kellers Park også klar. Et hotel og område som Comwell Kellers Park er oplagt til fester og selskaber. Der er fire festlokaler. Alle med en pragtfuld udsigt til fjord og skov fra enorme vinduespartier.
Er vejret til det, kan man starte på terrassen eller i haven med et glas bobler for derefter at rykke ind i festlokalet. Det store festlokale har en skillevæg, så man kan spise i ét lokale og herefter åbne op til et andet, hvor der er gjort klar til fest, f.eks. med bar. Skal der holdes bryllup på Comwell Kellers Park, er der basis for nogle flotte bryllupsbilleder.
Prisniveau
Selvom Hotel Kellers Park tilbyder retter af god kvalitet, er prisen for måltider her overkommelig, især den samlede oplevelse taget i betragtning. En burger med hakkebøf fra Grambogaard, citron trøffelmayonnaise, tørsaltet bacon, syltede agurk og grønne tomater, marineret kål, cheddar og pommes frites koster fx. 195 kr., mens den dyreste hovedret er 250 gram entrecote fra kødkvæg med pommes frites og grønt til 395 kr.. Kødet kommer fra Grambogaard. Dagens menu koster 350 kr. for to retter og 450 kr. for tre retter.
LÆS OGSÅ: