Best Western ToRVEhallerne

Fiskergade 2-8, 7100 Vejle +45 79 42 79 00

 

Best Western ToRVEhallerne er både et hotel og et multihus midt i Vejle. Et hus, der byder på en blanding af mad, drikke, selskabs- og mødelokaler samt god atmosfære. Det er et hotel- og restaurantkompleks, som har etableret sig som et samlingspunkt. Her kommer besøgende fra erhvervslivet, turister, private, konference-deltagere, gæster der skal på weekendophold, teaterfolk, musikere og kunstnere. Kort sagt, alle typer gæster. 

 

Det er nemt at finde frem til Best Western ToRVEhallerne, og der er parkeringspladser lige uden for døren. Kommer du med tog, er der blot 2 minutters gang fra Vejle Station. Med udgangspunkt i ToRVEhallerne er det let at udforske byen samt nyde godt af restauranterne i bygningen, selskabs- eller mødelokalerne.

 

Inde i Best Western ToRVEhallerne er der et stort eksklusivt loungeområde med GIN•BAR, tre restauranter, 74 dobbeltværelser fordelt på 6 forskellige værelseskategorier med 4 stjernede faciliteter samt en afdeling til møder og konferencer.

 

Maden

ToRVEhallernes tre restauranter Jacobsen, Oasis og Bistecca spænder bredt med mad fra det asiatiske, italienske og danske køkken. Der er også et stort eksklusivt loungeområde kaldet MegaLounge – hjertet i ToRVEhallerne. Der er åbent alle ugens dage og med mulighed for både frokost eller kaffe i uformelle omgivelser. 

 

Baren

ToRVEhallerne har egen GIN•BAR. Her serveres alt fra gode cocktails, spændende G&T’s, forskellige fadøl, vine og cocktails. Mere end 100 forskellige typer gins og en håndfuld forskellige tonics er der at vælge mellem. Personalet er professionel, har stor viden om gin og hjælper gerne med at finde noget, som lige er dig. Det er det perfekte sted inden middagen, efter middagen eller bare i løbet af dagen.

 

Atmosfæren i ToRVEhallerne

ToRVEhallerne er kendt for sin afslappede atmosfære, men meget stilfulde indretning. Lokalerne er fyldt med god stil. Her kan du afholde møder, holde fest, nyde mad i rolige omgivelser med venner, familie eller kollegaer. De tilbyder morgenmad, roomservice, hotelbutik, parkering og gratis wi-fi. Den indbydende indretning og venlige personale bidrager til en behagelig oplevelse.

 

Selskaber og mødelokaler

Best Western ToRVEhallerne er ideelt til selskaber. De har erfaring med bryllupsreceptioner, firmafester, fødselsdage og julefrokoster og kan imødekomme dine behov og ønsker, så dit arrangement bliver helt, som du ønsker det. Der er særlige julefrokoster for private og virksomheder, som hvert år er et tilløbsstykke. Også møder, messer, kongresser og konferencer har de mange års erfaring med at afvikle. De har 14 møde- og konferencelokaler, og mødepakker kan skræddersyes efter behov.

 

Prisniveau 

Et hotel midt i Vejle er ikke helt billigt. Men tingene hænger sammen. Du kan købe pakker inkl. mad og drikke sammen med overnatning eller bare nøjes med en overnatning. I restauranterne kan du spise en hovedret hos Jacobsen fra 125 kr. eller en pastaret hos Bistecca fra 145 kr..

 

LÆS OGSÅ

Scandic midt i Vejle byder på en kombination af komfort og bekvemmelighed

 

Senest opdateret: 29/02/2024 02:02