Popcorn og candyfloss

LEGOLAND - Nordmarksvej 9, 7190 Billund

 

På din vej rundt i LEGOLAND rammes du flere gange af en uimodståelig duft, som fanger opmærksomheden hos både børn og voksne. Det er nærmest umuligt at komme igennem en dag i LEGOLAND uden at skulle stoppe ved en af boderne med popcorn og candyfloss! 

 

Snack favorit

Popcorn er en stor snack-favorit. De spises ofte i biografen, på markeder, til festivaler og i hjemmet. En af fordelene ved popcorn er, at de er lette at have med rundt i parken og at dele med venner og familie. Candyfloss er en sød spise af luftigt sammenfiltrede, tynde sukkertråde. Det fedter lidt, men er populært hos børnene, der ofte synes, det er en sjov snack, og noget der skal prøves engang imellem.

 

Flere boder med popcorn og candyfloss

I LEGOLAND er der flere boder med med de søde og salte lækkerier rundt på pladsen. Fællesnævneren er, at de har det samme sortiment. De karakteristiske dufte af ​​nylavede popcorn og candyfloss fylder luften og drager os mod boderne. Nogle af boderne med popcorn og candyfloss er Cart Polar, Cart Ghost, Cart Rogers og Western candyfloss & popcorn.

 

Cart Polar

Er den lille, orange, gule og hvide vogn, der ligger i Polarland. Her finder man candyfloss, popcorn og kildevand. Ved siden af har de opstillet overdækkede bord-bænkesæt i den orange farve, hvor man kan tage plads og få en pause, mens man nyder en snack. 

 

Western candyfloss & popcorn

Det er en anden bod med økologisk candyfloss og økologiske popcorn. Den ligger naturligvis i westernområdet, der hedder LEGOREDO Town. Her er der gang i den, og snacksene kan nydes i LEGOLANDs sjove atmosfære med den vilde western-stemning. 

 

Drikkevarer

De to snacks skaber en naturlig tørst. Hos de forskellige boder er der sodavand som Schweppes Lemon, Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta og Sprite. Der er også Kildevæld. Ønsker man at slukke tørsten med andet, må man hen til andre boder eller til Refill området og tanke op. 

 

Ventetid og betjening

Popcornene står konstant og popper. Dermed er der hele tiden friske og sprøde popcorn at sætte tænderne i. Det samme gælder for candyflossen, der også står klar. Dermed er der sjældent den store ventetid. 

 

Betjeningen i boderne er ofte ung og frisk. De har et smil på læben, er i godt humør og har styr på at betjene kunderne og lange snacks over disken. 

 

Prisniveau

Det er ikke billigt med de søde og salte snacks i LEGOLAND. Her koster en lille portion popcorn 35 kr. og en stor 49 kr.. Har du sæsonkort, får du rabat på en lille omgang popcorn, der så koster 20 kr.. Candyfloss koster 49 kr..

 

LÆS OGSÅ

Sweets Kingdom er et paradis for LEGOLANDs slikglade gæster

 

Senest opdateret: 27/02/2024 07:02