Lukket nu
Åben om 4t 50m

Madindustrien

Dæmningen 42 B, 7100 Vejle 72 19 00 42

Åbningstider

  • Lukket Åbent 17:00 - 00:00
    Køkkenet lukker kl. 21:30
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

februar åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
29.
Lukket
30.
17:00 - 00:00
31.
17:00 - 00:00
1.
17:00 - 00:00
2.
17:00 - 02:00
3.
17:00 - 02:00
4.
Lukket
5.
Lukket
6.
17:00 - 00:00
7.
17:00 - 00:00
8.
17:00 - 00:00
9.
17:00 - 02:00
10.
17:00 - 02:00
11.
Lukket
12.
Lukket
13.
17:00 - 00:00
14.
17:00 - 00:00
15.
17:00 - 00:00
16.
17:00 - 02:00
17.
17:00 - 02:00
18.
Lukket
19.
Lukket
20.
17:00 - 00:00
21.
17:00 - 00:00
22.
17:00 - 00:00
23.
17:00 - 02:00
24.
17:00 - 02:00
25.
Lukket
26.
Lukket
27.
17:00 - 00:00
28.
17:00 - 00:00
29.
17:00 - 00:00
1.
17:00 - 02:00
2.
17:00 - 02:00
3.
Lukket

 

Hos Madindustrien, som ligger på Dæmningen, serverer de mad af gode råvarer, tilberedt af kokke, der ved, hvad de laver, og serveret med øje for social food. Alt sammen til fornuftige penge. Selv om navnet indeholder industri, har det intet med industrielt fremstillet mad at gøre. I spidsen for ​​Madindustrien står Michele Setuko Ohira Poulsen.

 

Madindustrien slår et slag for, at man skal nyde en drink inden middagen, men det er selvfølgelig op til gæsterne selv. Men idéen, synes de fleste gæster, er god. 

 

Der er åbent tirsdag til lørdag fra kl. 17. 

 

Maden

Der er fokus på sæsonbetonede råvarer, og menuen skifter flere gange om året. Menukortet er delt op i snacks, forretter, hovedretter, sides og desserter. Der er ikke mange valgmuligheder, men der er god variation, og der er fokus på kvalitet frem for kvantitet. 

 

Af snacks er der bl.a. snackbræt til to personer med udvalgte pølser, lagrede skinker, brød og mayo eller friterede tigerrejer med sauce tatar. Forretterne kan være suppe eller taco. Hvad, der skal vælges af hovedretter, er op til, om du er til kød som ribeye med bearnaiseskum og fritter, fisk, spaghetti eller burger. Der er også altid tavlehovedretter, som tjeneren har styr på hvad er. Desserterne kan have overskrifter som chokolade eller ost. 

 

Drikkevarer

Der er ingen tvivl om, at de hos Madindustrien sætter pris på drikkevarer. Der er cava og champagne, et fint udvalg af vine på glas og flaske, fadøl og alkoholfri øl, de gængse sodavand som Pepsi Max og Faxe Kondi. Der er også portvin, cognac og whiskey. 

 

Atmosfæren hos Madindustrien

Restauranten er godt gemt i en baggård, hvilket kun er cool. Baggårde kan noget. Her ligger Madindistrien sammen med Tortilla Flats, Nari Sushi og Tartan Pub. Man føler sig godt tilpas hos Madindustrien, hvor der er en afslappet og hyggelig stemning. Et simpelt koncept hersker. Der er rå vægge, rustikke træborde, et glas med bestik og servietter på bordet sammen med et enkelt hvidt lys. 

 

Der serveres også mad udenfor, hvor store parasoller sørger for skygge, når sommersolen er fremme. Her er lyspærer og grønne planter. Pladserne er for det mest populære, især når vejret er godt. 

 

Selskaber

Skal du holde selskab, danner Madindustrien gerne rammen omkring det. Det kan være bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag, julefrokost eller nytårsaften. Det meste er muligt her. Er I flere end 8 personer, så skal menuen bestilles på forhånd. Ved selskaber på 30 personer og derover er der selskabsmenuer. 

 

Prisniveau

Hos Madindustrien er der tænkt over mad og kvalitet. Det er moderate priser, de holder sig, hvor to retter koster 298 kr., og tre retter står til 330 kr.. Vær opmærksom på, at nogle af retterne kan have en ekstra pris.

 

LÆS OGSÅ

Bistecca bistro og steak i ToRVEhallerne er italiensk inspireret

 

Senest opdateret: 18/02/2024 11:02