Lukket nu
Åben om 4t 53m

Bistecca bistro og steak

Fiskergade 2, 7100 Vejle 79 42 79 00

Åbningstider

  • Lukket Åbent 11:30 - 00:00
    Køkkenet lukker kl. 21:30
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

juli åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
11:30 - 00:00
2.
11:30 - 00:00
3.
11:30 - 00:00
4.
11:30 - 00:00
5.
11:30 - 00:00
6.
11:30 - 00:00
7.
Lukket
8.
11:30 - 00:00
9.
11:30 - 00:00
10.
11:30 - 00:00
11.
11:30 - 00:00
12.
11:30 - 00:00
13.
11:30 - 00:00
14.
Lukket
15.
11:30 - 00:00
16.
11:30 - 00:00
17.
11:30 - 00:00
18.
11:30 - 00:00
19.
11:30 - 00:00
20.
11:30 - 00:00
21.
Lukket
22.
11:30 - 00:00
23.
11:30 - 00:00
24.
11:30 - 00:00
25.
11:30 - 00:00
26.
11:30 - 00:00
27.
11:30 - 00:00
28.
Lukket
29.
11:30 - 00:00
30.
11:30 - 00:00
31.
11:30 - 00:00
1.
11:30 - 00:00
2.
11:30 - 00:00
3.
11:30 - 00:00
4.
Lukket

 

Bistecca bistro og steak åbnede i ToRVEhallerne i 2016. I dag ligger den i ToRVEhallernes Megalounge med god plads, stilfuld indretning og afslappende atmosfære. Bistecca betyder bøf på italiensk, og restauranten er italiensk inspireret. 

 

Maden kan spises i restauranten eller hentes som takeaway med indgang fra Fiskergade. Som takeaway udbyder de pasta og pizza. Køkkenet har åbent mandag til lørdag fra 11.30 til 21.30. 

 

Maden 

Det er det italienske køkken, der hersker hos Bistecca bistro og steak. Hovedoverskrifterne på menukortet er pastaretter med frisk pasta, steaks af krogmodnet oksehøjreb og dertil italiensk inspireret tilbehør samt pizzaer lavet på surdej fra BrødByVanilla. Der sættes pris på gode råvarer og ikke mindst friske krydderurter. 

 

En frokostret

Frokostkortet er mindre end aftenkortet, men har næsten de samme retter. Det eneste, der skiller sig ud, er Salad Caprese med skiver af tomat, skalotteløg, bøffelmozzarella, olivenolie, basilikum, balsamico glace eller Parma sala med rucola, parmaskinke, bøffelmozzarella, olivenolie, artiskok, basilikum og balsamico glace á part.

 

Til aften

Aftenkortet har diverse starters som fx affettati misti med italiensk charcuteri, artiskok, oliven og pesto. Hovedretterne er opdelt i pasta, som er med frisklavet spaghetti, og altid med mulighed for peber og parmesan, pizza af surdej og mulighed for chili, peberkværn og hvidløgsolie samt grillretter som bistecca di tonno (225 g) som er tunsteak skåret af gulfinnet tun eller tomahawk, som er en 1000 g. inkl. ben oksekotelet skåret af irsk oksefilet og trancheres ved bordet. 

 

Børnemenu

Der er også tænkt på de mindste i selskabet. Med en særlig børnemenu kan de vælge mellem bl.a. boller i karry, stegt flæsk, pizza, spaghetti bolognese eller nuggets. 

 

Selskaber

I ToRVEhallerne har de mange års erfaring med fester og arrangementer. Ikke mindre end 8 festlokaler med plads til mellem 10 og 250 personer til Private Dining råder Bistecca over. Så står der et bryllup, konfirmation, fødselsdag, firmafest eller bare et forretningsmøde for døren, så tag fat i Bistecca bistro og steak. 

 

Vin og drikke

GinBaren ligger også i Megalounge. De har over 120 forskellige gin og er værd at besøge. Derudover er der der forskellige fadøl og cocktails. 

 

Atmosfæren hos Bistecca bistro og steak

Megalounge hedder det område, Bistecca bistro og steak ligger i. Her er 14 meter til loftet, som er med glastag. De store, tunge gardiner adskiller lokalet og skaber harmoni. I weekenden er der af og til DJ, der skaber god stemning. Bordene er  tunge og rustikke og lavet af vestafrikansk Azobétræ. Det største bord måler otte meter i længden og kan rumme 30 gæster. Køkkenet et åbent, så gæsterne kan følge med i kokkens arbejde.

 

Prisniveau

Det er ikke billigt at spise hos Bistecca bistro og steak. En pizza koster mellem 135 og 165 kr., pasta går fra 145 kr., og tournedos 225 g. koster 375 kr.. Det skal tilføjes, at kvaliteten er god, og dermed er det prisen værd.

 

LÆS OGSÅ

Madindustrien på Dæmningen har social food til fornuftige penge

 

Senest opdateret: 20/06/2024 02:06