L’angolo Italiano
Åbningstider
-
Lukket
•Åbent
11:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Onsdag•
11:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Torsdag•
11:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Fredag•
11:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Lørdag•
10:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Søndag•
10:00 - 22:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Mandag•
11:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
I Vejle Midtpunkt, området med de farvestrålende paraplyer, ligger den italienske restaurant L’angolo Italiano. På modsatte side har de en delikatesseforretning, der sælger italienske specialiteter. Hos L’angolo Italiano har de fokus på det bedste fra det moderne italienske køkken.
Ejeren og kokken, Guido Parisi, dyrker de italienske madtraditioner. Både de klassiske og de moderne. Maden laves med passion og er lavet fra bunden. Det er en selvfølge med hjemmelavet mad. Her er noget for hele familien, og man bliver sjældent skuffet.
Der er åbent til frokost og aften alle ugens dage. Du kan tage plads i eller udenfor restauranten eller tage maden med dig som takeaway.
Maden
Menukort rummer autentiske, italienske retter. L’angolo Italiano tilbyder løbende nye og spændende hjemmelavede retter. En del af råvarerne er italienske og hentet fra små kvalitetbevidste leverandører kombineret med f.eks. lokal dansk kød og grøntsager. Der er bl.a. ægte bøffelmozzarella, parmaskinke og hjemmelavede pestoer. Salami og andre pølser kommer fra små italienske slagtere.
Dagen kan starte med brunch eller en antipasto grande, som består af flere kolde og varme retter. Ligesom der er bruschetta, insalate og ovnbagte sandwich.
Secondi
Er det, danskerne kalder hovedretter. Hos L’angolo Italiano finder du fisk- og kødretter. Alle serveres med ovnbagte kartofler og grøntsager. Det kan være marmoreret ribeye-steak med Karl Johansvampe-sauce eller laks, torsk, muslinger, blæksprutter, skaldyr og cherrytomater.
Pizza
Her er udvalget stort. Dagens pizza er altid spændende, men de faste på kortet er fx bresaola e rucola, quattro formaggi med fire forskellige oste, al tonno med tun, diavola med stærk salami eller calzone. Her er noget for dem, der er til fisk, kød eller er vegetar. En glutenfri bund kan også klares. Pizzaerne er uden tvivl i den bedre ende af pizza-ligaen, og man skal ikke lade sig afskrække af antallet. Dem, der er på, er udvalgt med omhu.
Paste
Pastaen serveres selvfølgelig al dente. Der er frisk tagliatelle pasta i deres ragu med oksekød og parmesan, raviolien er fyldt med saltet ricotta fra Sicilien, ellers kan den velkendte carbonara også anbefales.
Dolci kaldes desserterne hos L’Angolo Italiano
De klassisk italienske er repræsenteret. Bl.a. tiramisù, bavarese al cioccolato samt affogato al caffè`.
Børneretter
Til de nyeste årgange i selskabet er der særlige mindre retter. Her kan nævnes carbonara, pizza salame eller filetto bambino.
Vin og drikke
Vin, øl og sodavand er det, der står først på drikkekortet. Der er også liguori som fx Limoncello eller Sambuca. Italienerne er glade for kaffe, og særligt en god espresso står italienerne nært. Det er selvfølgelig at finde hos L’Angolo Italiano sammen med andre varianter af kaffe.
Selskabsmenu
Skal du holde fest, står L’angolo Italiano klar med menuer og buffeter.
Atmosfæren hos L’Angolo Italiano
L’angolo Italiano er delt op i to afdelinger. En ny og en ældre. Det første lokale minder mest af alt om en hyggelig trattoria i det sydlige Italien. Her er dæmpet belysning, afslappende italiensk musik, og straks du træder ind ad døren, møder du en duft af varm stenovn og får en venlig modtagelse. Det andet lokale er nyere og mere moderne og med store vinduespartier. Stolene er polstrede, og der er en smuk borddækning.
Betjeningen er passioneret og smilende. Der hersker generelt en behagelig stemning i restauranten.
Prisniveau
L’angolo Italiano har fokus på den gode kvalitet og veltilberedt mad. Her hænger pris og kvalitet meget godt sammen. God hjemmelavet mad koster bare mere end det fødevareindustrien laver. Det er nu helt fair priser. Pizzaerne koster fra 125 kr., pastaretterne starter ved 150 kr., mens secondi er de dyreste og starter ved 285 kr..
LÆS OGSÅ:
Restaurant Toscana på Banegårdspladsen i Vejle