Åben nu
Lukker om 3t 32m

Jacobsen – dansk spisehus & take away

Kirketorvet 16, 7100 Vejle 91 91 71 00

Åbningstider

  • Åben nu Lukker kl. 00:00
    Køkkenet lukker kl. 21:00
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

maj åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
29.
16:30 - 00:00
30.
16:30 - 00:00
1.
16:30 - 00:00
2.
16:30 - 00:00
3.
16:30 - 00:00
4.
16:30 - 00:00
5.
16:30 - 00:00
6.
16:30 - 00:00
7.
16:30 - 00:00
8.
16:30 - 00:00
9.
16:30 - 00:00
10.
16:30 - 00:00
11.
16:30 - 00:00
12.
16:30 - 00:00
13.
16:30 - 00:00
14.
16:30 - 00:00
15.
16:30 - 00:00
16.
16:30 - 00:00
17.
16:30 - 00:00
18.
16:30 - 00:00
19.
16:30 - 00:00
20.
16:30 - 00:00
21.
16:30 - 00:00
22.
16:30 - 00:00
23.
16:30 - 00:00
24.
16:30 - 00:00
25.
16:30 - 00:00
26.
16:30 - 00:00
27.
16:30 - 00:00
28.
16:30 - 00:00
29.
16:30 - 00:00
30.
16:30 - 00:00
31.
16:30 - 00:00
1.
16:30 - 00:00
2.
16:30 - 00:00

 

I ToRVEhallerne i Vejle ligger en hyggelig restaurant. Navnet er Jacobsen – dansk spisehus & take away. Her har vi selvsagt med det danske køkken at gøre. Maden er med afsæt i kogebogsklassikeren “Frk. Jensens Kogebog”, men dog med en moderne tvist og med bedre råvarer. Hos Jacobsen kalder de det for vanedannende dansk mad med holdning.

 

Historisk bygning

Bygningen er fra 1848, og har huset en bogholder, en busoperatør, en snedkermester, Vejle Amts Folkeblad, en café, en pub, været kontor og nu restaurant. Indgangen er direkte fra Kirketorvet. De fleste gæster tager plads i den hyggelige restaurant, men maden kan også hentes som takeaway. Hos Jacobsen har køkkenet åbent hver dag fra 16.30 til 21.00. 

 

Maden

Menukortet hos Jacobsen – dansk spisehus & take away består udelukkende af klassiske danske retter. Der er et lille udvalg, men dog noget for enhver, der er til det danske køkken. Tilbehøret er fast. Det vil sige, at man tager retten, som den er, og kan ikke bytte noget ud. Sådan er det, hvilket er forståeligt. Men der kan laves tilkøb. 

 

De danske retter

Der er to forretter: Tarteletter eller rejecocktail. Af hovedretter kan der bl.a. vælges mellem stegt flæsk, wienerschnitzel lavet af kalvekød herefter paneret og pandestegt, fiskefilet paneret i mel, æg og rasp og pandestegt, bøfsandwich, hakkebøf samt boller i karry lavet af hakket svinekød, æg, mel og krydderier og serveres med karryflødesovs og ris. Retter som tarteletter, boller i karry og stegt flæsk kommer også i en ad libitum udgave. De er ofte ret populære.

 

Hjemmelavet

Agurkesalaten er hjemmelavet, syltet i eddike, sukker, peber og laurbærblade. Rødbederne er ligeledes hjemmesyltede. Til retterne serveres friske små kartofler.

 

Desserter og børnemenuer

De leder tankerne hen til bedsteforældrenes middage med bl.a. citronfromage og æblekage til dessert. Til børnene er der de samme retter som til voksne – dog i mindre portioner. Tilføjet er tempurarejer, chicken nuggets og vaniljeis med chokoladesovs. 

 

Atmosfæren hos Jacobsen – dansk spisehus & take away 

Restauranten har plads til 50 spisende gæster og er møbleret med egetræsborde, bænke og designede køkkenstole. Det åbne køkken i midten af lokalet giver gæsterne mulighed for at følge med. De rå murstensvægge skaber kontrast til de hvide, kendte køkkenfliser og velourgardiner. På væggene hænger biografplakater fra gamle, danske film, ligesom kasketten fra filmen “Blåvand melder storm”, står i glas og ramme. Man føler sig hjemme her. 

 

Selskabslokaler

Der er otte festlokaler hos Jacobsen, der kan rumme fra 10 til 250 personer. De har stor erfaring i at arrangere forskellige former for fester.

 

Prisniveau

Det appellerer til de fleste. Priserne er lave her, og man får rigtig god value for money. Det er hjemmelavet mad lavet fra bunden og mad med omtanke. Hovedretterne går fra 110 kr., og dyrest er ad libitum stegt flæsk til 235 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Restaurant Kellers Park

Den Lille Kok i Vejle Golf Club

OASIA sushi & wok er en del af ToRVEhallerne

 

Senest opdateret: 16/03/2024 10:03