Hunters´ Hotdogs

Nordmarksvej 9, 7190 Billund

 

I Adventure Land i LEGOLAND ligger en lille bod, der ikke gør meget væsen ud af sig. Hunters´ Hotdogs er navnet. Hunters betyder jo jægere, og på toppen af boden står trætønder og et billede af en kvindelig jæger i Lego. Hvad hun jagter, vil vi lade gæsterne fantasere om. Der er nu ikke meget jæger over deres hotdogs, så navnet er lidt misvisende.

 

Her kan man købe fransk hotdog og drikkevarer – intet andet. Den franske hotdog går aldrig af mode. Det er en variation af den klassiske hotdog, men noget mere enkelt. Den består kun af pølse, brød og en form for dressing. Fordelen ved fransk hotdog er, at den er let at spise samt tage med på vejen. 

 

På trods af det lille udvalg er der næsten altid ventende gæster, der ønsker en fransk hotdog. Hunters´ hotdog har åbent i LEGOLANDs åbningstider. 

 

Maden

De franske hotdogs kan laves helt klassisk med fransk dressing. Men man kan også gøre mere ud af den med en større pølse eller andet dyppelse. Der er ketchup, karry ketchup, sennep, remoulade, chilimayo og så den franske dressing. Al dyppelse kommer fra Bähnke. 

 

Drikkevarer

I LEGOLAND køber de fleste Coca Cola Freestyle med refill af sodavand hele dagen eller slushice med refill. Hos Hunters´ hotdog har de Fruit bar med juicer som rabarber, æble eller hyldeblomst. Der er også vand. 

 

Ventetid og betjening

Hunters´ hotdog er trods det lille udvalg en populær bod. Den er ikke stor, og der kan være en lille kø. Men franske hotdogs tager ikke lang tid at lave, så ventetiden er ikke lang, og når først pølserne er varme, går det hurtigt med serveringen. Betjeningen er venlig og hurtig til at lave maden.

 

Atmosfæren hos Hunters´ hotdog

Med en central placering overfor Outpost Burger og ved siden af en af slushice-stederne, er der noget at se på. Der er ingen siddepladser, men bænke lige overfor boden. Flere gæster vælger også at sidde på den lille trappe. 

 

Prisniveau

En fransk hotdog koster 36 kr.. Det er fair. Skal der en stor pølse i dit brød, koster det 7 kroner ekstra.

 

LÆS OGSÅ

Hotdogs ligger i Western afdelingen i LEGOLAND

 

Senest opdateret: 27/02/2024 07:02