Hotdogs

LEGOLAND - Nordmarksvej 9, 7190 Billund

 

Der er flere spisesteder i LEGOLAND, man kan få hotdogs – den franske af slagsen vel at mærke. Et af dem ligger i Western afdelingen kaldet LEGOREDO Town ved siden af Grill House. Den hedder ganske enkelt Hotdogs.

 

Den brune træbod minder om en saloon og med hegn omkring, hvor hestene kan placeres. I dag er det nok mest barenevogne og klapvogne, der står der. Country-musik sætter stemningen, så westernlivet kommer helt ind under huden. 

 

Maden

I LEGOLAND er hotdogs en simpel, men alligevel tilfredsstillende affære for de fleste. Her er det franske hotdogs, der regerer menuen, og de kommer uden de traditionelle danske tilbehør som rå og ristede løg og syltede agurker. Men lad dig ikke narre af enkeltheden; der er stadig plads til at personliggøre din hotdog.

 

Brødet holder sammen på det hele, og der kommer en pølse og din valgfrie dressing i. Og når det kommer til dressinger, er der flere muligheder at vælge imellem. Den klassiske franske hotdog dressing er altid et hit, men for dem, der ønsker en anden smag, er der også ketchup, sennep, karrydressing, chilimayo og remoulade. Og hvis du har svært ved at beslutte dig, er der intet, der forhindrer dig i at kombinere flere dressinger for at skabe din egen unikke smagsoplevelse.

 

Så selvom LEGOLANDs hotdog-menu måske virker begrænset ved første øjekast, er der stadig rig mulighed for at gøre din franske hotdog til noget særligt. Det er en enkel, men skræddersyet måde at stille sulten på, mens du nyder alt det, parken har at tilbyde.

 

Drikkevarer

De samme sodavand, som sælges i andre boder, er på kortet her. Det er Sprite, Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta og Schweppes Lemon. Sodavandene kommer i tre størrelser. Stor, mellem og lille. Der er også Kildevæld. 

 

Atmosfæren hos Hotdogs

Der er en god stemning i westernområdet. Man føler sig hjemme i det område.  Hotdogs er en lille bod med et smalt menukort. Der er ingen siddepladser indenfor. Men under store træer er der bord-bænke-sæt, hvor man kan tage plads og hvile benene, mens man spiser sin hotdog. Ellers er hotdog jo oplagt til at tage med på farten og spises i ventetiden i en af køerne til forlystelserne. 

 

Ventetid og betjening

Fransk hotdog er ikke stor kokkekunst, og derfor tager det ikke lang tid at lave maden. Det går faktisk forrygende hurtigt. Betjeningen er veloplagt og tager hurtigt imod bestillingen og går straks i gang med at lave de franske hotdogs. 

 

Prisniveau

Det er ikke billigt for en pølse med brød her. En fransk hotdog koster 36 kr.. Har du sæsonkort, er der penge at spare, og prisen er her 25 kr.. Nok mere rimeligt. Vælger du en menu med fransk hotdog og Kildevæld, koster det 55 kr.. Ønsker du en mellem sodavand til din hotdog, er prisen 69 kr..

 

LÆS OGSÅ

Captain´ Hotdogs i LEGOLAND laver franske hotdogs

 

Senest opdateret: 27/02/2024 07:02