Captain´ Hotdogs

LEGOLAND - Nordmarksvej 9, 7190 Billund

 

Captain´ Hotdogs er et spisested, der ligger i Piratland i LEGOLAND. Den brune træbod med et blåt skilt og en Lego-pelikan på toppen ligger ved siden af Churros og overfor Pirates Coffee. Her handler det udelukkende om franske hotdogs og panini.

 

Maden hos Captain´ Hotdogs 

På menuen er der naturligvis hotdogs. Men ikke den klassiske hotdog med en ristet eller rød pølse, rå og ristede løg og syltede agurker. Her er det den franske hotdog, der er tale om med frit valg af dressing. Der er fransk dressing som er den klassiske og ellers ketchup, remoulade, karryketchup og chilimayo. Du kan få den i almindelig størrelse eller med en større pølse. Er det bare en pølse, du er ude efter, kan det også lade sig gøre hos Captain´ Hotdogs.

 

Selv om navnet siger hotdogs, er der også panini at vælge hos Captain´ Hotdogs. De kalder det for italiensk håndlavet panini, og der er tre forskellige slags. Der er en med skinke, med kylling samt en for vegetarer. 

 

Drikkevarer

I LEGOLAND er der de samme drikkevarer på mange af spisestederne. Det er sodavand som Fanta, Coca Cola, Schweppes Lemon, Sprite og Coca Cola Zero. De kommer i tre forskellige størrelser. Der er også Kildevæld. Ønsker man andet at drikke til sin hotdog, må man opsøge andre boder, Refill stationerne eller slushiceboderne. 

 

Ventetid og betjening

Captain´ Hotdogs er populær, og der står ofte flere gæster i kø. Selvom det ikke er den store gastronomi, så er deres mad noget, som falder i gæsternes smag.  Med et tydeligt blåt skilt med teksten “Indgang-  vent her” overholdes køkulturen. Heldigvis tager det ikke lang tid at lave en fransk hotdog, så sulten kan hurtigt stilles, og ventetiden er overskuelig. Paninierne tager lidt længere tid, men ikke noget, der giver lang ventetid. Betjeningen er opmærksom og får hurtigt lavet maden, så der er et godt flow.  

 

Atmosfæren hos Captain´ Hotdogs

Du finder Captain´ Hotdogs i Piratland. Der er hverken siddepladser inde eller lige udenfor Captain´ Hotdogs. Men franske hotdogs er lette at spise på vejen, og ellers er der mange områder i LEGOLAND, hvor man kan tage plads og holde en lille pause. 

 

Prisniveau

En fransk hotdog koster 36 kr.. Det er en pris i den dyrere ende af skalaen. Men har du sæsonkort til LEGOLAND, er der rabat på den franske hotdog, som så kan købes for 25 kr., og så bliver det pludselig en god pris. Snupper du en menu med mellem sodavand, er prisen 69 kr.. Panini står til 59 kr..

 

LÆS OGSÅ

Captain Roger´s i LEGOLAND har Fish´n´chips og Falafel salad

 

Senest opdateret: 27/02/2024 07:02