Churros

Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Churros er en lille snackbod, der ligger overfor Pirates´ Coffee og ved siden af Captain´s Hotdog i LEGOLAND. Området hedder Piratland. Her laver de hjemmelavede churros – intet andet. Så er valget også lettere. De laver løbende frisklavede churros hele dagen. 

 

Hvad er churros?

Det er en spansk snack med en karakteristisk stjerneformet form. De laves af en dej, der består af mel, vand, salt og nogle gange æg. Efterfølgende friteres de i olie, indtil de bliver gyldne og sprøde. Derefter drysses de med sukker og kanel, hvilket giver dem en sød og krydret smag. De serveres ofte med varm chokoladesauce til dyppelse og softice. 

 

De er lette at spise på vejen, mens man går rundt i LEGOLAND og ser på Legofigurer og modeller. Der er åbent i LEGOLANDs åbningstider. 

 

Maden

Churros har et gyldent udtryk. De er sprøde udenpå og bløde og lidt luftige indeni. Her er der fire forskellige udgaver at vælge mellem: En med sukker, en anden med kanelsukker, sukker og softice eller kanelsukker og softice. Ovenpå de varme churros kan der komme chokoladesauce. De serveres enten i et kræmmerhus eller i en beholder med plads til både churros, softice og chokoladesauce.

 

Drikkevarer

Hvad skal man drikke til den relativt søde ret? I boden har de kaffe, te, Kildevæld samt varm kakao med flødeskum, eller du kan toppe kakaoen med softice. Alle gode muligheder. Vil man have andre drikkevarer, må man søge til andre boder eller refillstederne med sodavand og slushice. 

 

Ventetid og betjening

De tager ikke lang tid at lave. Her er fart over feltet. Dermed er der ikke lang ventetid selv om den populære bod ofte har mange lækkersultne kunder. Betjeningen er venlig og imødekommende. De har styr på det og betjener med et smil. 

 

Atmosfæren hos Churros

I området omkring boden er der andre madboder og kaffebarer. Der er ikke nogle siddepladser hos lige omkring. Men den lille, varme snack er let at tage med på vejen og spise i et af områderne med borde-bænke-sæt.

 

Prisniveau

Det er ikke dyrt at lave churros, og priserne er moderate. 6 churros i kræmmerhus koster 49 kr., mens 8 stk. med softice og chokoladesauce står til 69 kr..

 

LÆS OGSÅ

Isboderne i LEGOLAND har gammeldags isvafler, softice og pindeis

 

Senest opdateret: 27/02/2024 07:02