Zleep Hotel

Havneøen 5, 7100 Vejle +45 70 23 56 35

 

I området på Havneøen i Vejle ligger det prisvenlige hotel, Zleep Hotel. Det er opført i 2022, og har moderne arkitektur. Her går god service, kvalitet og skandinavisk design hånd i hånd. Det centralt placerede hotel byder på en kombination af komfort, og bekvemmeligheder samt panoramisk udsigt til både Vejle Fjord og Fjordenhus. 

 

Værelser 

Zleep Hotel Vejle har 109 moderne og veludstyrede værelser. Hotellet tilbyder også det innovative Zleep Living-værelseskoncept, der er 50% større end et almindeligt værelse og er udstyret med eget køkken. Det gør det muligt for gæsterne at tilpasse deres ophold og nyde længerevarende besøg med alle bekvemmelighederne fra hjemmet.

 

Mad og drikke på hotellet

På 11. etage finder du receptionen, bar og lounge samt morgenmads-området, hvorfra der er udsigt over byen og vandet. Hotellet har tagterrasse, der er det perfekte sted at nyde en forfriskning med udsigt over området. I stueplan holder restauranten Enzo & C til. De har italienske retter som pizza og pasta. 

 

Atmosfæren hos Zleep Hotel

Selvom hotellet er centralt placeret, tilbyder det rolige og fredelige omgivelser, og er inden for gåafstand til Vejles pulserende liv. Hotellets arkitektur og indretning skaber en atmosfære af moderne elegance, der inviterer gæsterne til at slappe af og nyde omgivelserne. 

 

Muligheder i nærheden

Gæster på Zleep Hotel Vejle har forskellige muligheder lige udenfor døren. Havneøen er hjemsted for en række spisesteder, og der er kultur som musik og teater inden for rækkevidde. Hotellet ligger også i nærheden af legepladser og udendørs fitnessområder, hvilket gør det ideelt for familier og dem, der ønsker at holde sig aktive under opholdet. Byen med gågaden, butikker, caféer, barer og biograf samt stranden ligger i gåafstand fra hotellet.

 

Naturen udenfor døren

Hotellets beliggenhed nær havnemiljøet, fjorden og skoven giver gæsterne mulighed for at kombinere en god nats søvn med naturskønne vandre- og cykelruter. 

 

Parkering og transport

Uanset om man kommer med offentlig transport eller egen bil, er det let at finde hotellet på Havneøen. Parkeringen finder sted i Havneøens parkeringskælder på adressen Kahytten 2 og koster for 120 kr. pr. dag. Her er pt. 10 opladningsstationer.

 

LÆS OGSÅ

Tjek det tilstødende eksklusive lejlighedskoncept Kirk Suites

 

Senest opdateret: 21/01/2024 05:01