Comwell Kellers Park - årets spa

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

 

Til den årlige prisuddeling, Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center, blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien ‘Årets Spa’. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.

 

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels modtog fredag aften en flot anerkendelse. Her kunne Comwell Kellers Park, hotelkædens jyske spahotel beliggende i naturskønne omgivelser i Børkop nær Vejle, nemlig nyde hæderen som ’Årets spa’. Det var blandt et skarpt felt af nominerede til Danish Beauty Award 2024.

 

Hotelchef Maria Munkebo og spachef Lise Grønning modtog prisen på scenen. Her delte de deres taknemmelighed og begejstring med publikum. I takketalen var særligt medarbejderne i fokus: “Jeg er meget stolt af at modtage prisen som Årets spa i et selskab af super kvalificerede bud på vindere. Det ville aldrig have kunnet lade sig gøre uden vores medarbejderes dedikerede indsats og store ekspertise. De gør en kæmpe forskel hver eneste dag. Desuden er de med til at skabe en unik oplevelse for hver enkelt gæst.” Sådan lød det fra Maria Munkebo, hotelchef på Comwell Kellers Park, som understregede:

”I Comwell er vi generelt kendte for vores gode værtskab. Nærværet og ønsket om at gøre en forskel hver eneste dag, er det, der skaber den fulde oplevelse for gæsten. Det er derfor med stor ydmyghed, at vi takker vores gæster for at vende tilbage gang på gang. Vores spa-medarbejdere fortjener altså en stående applaus for deres fantastiske indsats,” sluttede en storsmilende Maria Munkebo.

 

Forkælelse af krop og sind

Comwell Kellers Park byder indenfor i en revitaliserende og fredfyldt oase for alle, der trænger til at genfinde roen og velværet. Her er fokus på forkælelse af krop og sind . Der er behandlinger, saunagus og kurbade. Hotellets spa inddrager naturen, hvor det er muligt. Her er smukke udsigter til sø og park, udendørs boblebade og naturlige skønhedsprodukter.

 

Om den flotte anerkendelse siger spa-chef på Comwell Kellers Park: “Vores mission er at forkæle både det ydre og det indre hos alle, der træder ind i vores spa. Den her pris opfatter vi som en anerkendelse af, at vi faktisk har formået at være et tilflugtssted for afslapning og fornyelse,” lyder det fra Lise Grønning, spachef på Comwell Kellers Park.

 

Danish Beauty Award blev fredag aften den 19. april 2024 afholdt for 18. gang. Hvert år er der stor konkurrence om at vinde de eftertragtede priser i forskellige kategorier. I kategorien Årets spa var de nominerede – foruden Comwell Kellers Park – Comwell Borupgaard, Hotel Vejlefjord, AIRE Ancient Baths Copenhagen og Scandic Spectrum.

 

LÆS OGSÅ

Restaurant Kellers Park

Kellers Park Klub er golfklubben i Brejning