Fresh Burgerbar i Vejle set udefra

 

I Nørregade, lige ved siden af det populære Midtpunktet, har en ny burgerbar set dagens lys. Fresh Burgerbar er navnet. Her handler det kun om håndholdte burgere – eller stort set kun. Der er omkring 20 siddepladser indenfor og det samme udenfor.

 

På burgerområdet er der mange om buddet i Vejle. Derfor skal man skille sig ud. Hos Fresh Burgerbar er det særlige, at det er Himmerlandskød og dansk kylling. Så det er 100% dansk, og dermed udsættes dyrene ikke for lange transporter, og det gavner kødets kvalitet. Respekt for det!

 

 

Derudover laver Fresh Burgerbar sine egne dressinger. Burgerbollerne er fra en bager og grilles på panden, hvilket giver et let crunch, men de er samtidig bløde og lette at spise. Man kan også vælge glutenfri boller. 

 

 

Burgerne er opbygget ens

De fleste burgere hos Fresh Burgerbar er med salat, rødløg og syltede agurker. Generelt er de håndholdte burgere her pænt store. De har godt med kød, er lette at spise og smatter ikke ud. Tak for det!

 

Hamburgeren

En stor hamburger, der var fint doseret. Bøffen var gennemstegt og lettere tør. Ærgerligt, da vi bad om rosastegt. Dressingen var hjemmelavet. Den var virkelig god og kunne noget. De syltede agurker var en god medspiller og havde moderat syre og god fasthed. Alt i alt en fin burger.

 

 

Dressingen trak Fresh’s cheeseburger op

Fresh’s cheeseburger mindede om hamburgeren. Her var osten selvfølgelig med. Osten smagte ikke af ret meget. Lidt for svag. Til gengæld var der Fresh Burgerbars egen Fresh´s dressing i. Den var værd at komme efter. Igen en god doseret burger. 

 

 

Spicy Chicken burger

Det var dansk, tyndt banket kyllingebryst. Kyllingen var paneret og fint sprød. Desværre var den en anelse tør. Men tak for den spicy dressing, der gav smag og saft til burgeren. Tomaten var vandet og gjorde intet godt for burgeren. 

 

 

Mere salt, tak!

Der er flere sides at vælge mellem. Vi fik almindelige pommes frites med salt samt en omgang med friske krydderier. De var tynde og smagte fint. Vi savnede dog mere salt, men det er en smagssag og kunne let løses. 

 

 

Vores vurdering
 • Omhyggelig, rolig og informativ betjening. Gav sig god tid til kunderne. 
 • Maden serveres brandvarm, og det var både pomfritter og burgere.
 • Det tog lidt tid at lave maden, og tempoet er ikke højt her.
 • Himmerlandskød fra dansk kvæg til hakkebøfferne tæller op i vores verden. 
 • Burgerne med hakket kød var ikke rosastegte, som vi havde bestilt dem. De var alt for tørre og havde tydeligvis fået for meget. 
 • God hjemmelavet dressing, der var godt doseret i burgerne
 • Friskbagte burgerboller leveret fra en bager hver dag - og ikke industriboller.
 • Store håndholdte burger, der er nemme at spise
 • Lettere tør kylling
 • Chickenburgeren var spicy uden at være for meget. 
 • Ikke nok salt på fritterne - det er dog en smagssag
 • Value for money - man får meget for pengene her. Særligt med burger, fritter og dip til 75 kr..
 • Et begrænset udvalg af drikkevarer som sodavand og alkoholfri øl. 
 • Nede på jorden-stemning med afdæmpet musik i højtalerne. Om sommeren er siddepladserne udenfor populære. Alt i alt indbydende.

 

I vores samlede vurdering af Fresh Burgerbar i Vejle skal der fremhæves deres fokus på kvalitet og hjemmelavede dressinger. Burgerne er håndværksmæssigt fint sammensat, og råvarerne er friske. Det venlige personale og den afslappede atmosfære gør det til en behagelig spiseoplevelse uden så mange dikkedarer. 

 

Uanset om du er til krydret kylling eller klassisk cheeseburger, giver Fresh Burgerbar et godt indtryk – særligt til prisen. Et besøg her vil helt sikkert tilfredsstille dine burgercravings.

 

Fresh Burgerbar set udefra

 

 

 

 

 

 

LÆS OGSÅ

Albert´s Sandwich og Bagel Bar anmeldelse: Seriøst gode bagels

 


Fresh Burgerbar

  I de lokaler, der tidligere husede Hollywood Pizza & Kebab, ligger nu Fresh Burgerbar. En lille burgerbar tæt på Midtpunktet på Nørregade 43. Hos Fresh Burgerbar er der en afslappet stemning og mulighed for både at spise inde og ude. En stor del kunder kommer også efter takeaway.    Maden…
Senest opdateret: 10/01/2024 06:01