To stamkunder foran Albert´s Sandwich og Bagel Bar

 

For enden af Vestergade ligger Albert’s Sandwich & Bagel Bar. På relativt kort tid har spisestedet fået en stor og fast kundekreds, og der er run på. Her kan man spise både udenfor og indenfor. Der er ikke mange siddepladser, men det går, da Albert´s ikke er et sted, man bliver hængende i længere tid. Takeaway er det, som Albert’s Sandwich & Bagel Bar er størst på.

 

Det handler om pita, sandwich, bagels, salat og burger her. Menukortet er pænt stort – uden at være overdrevent, men der er lidt at forholde sig til. Det er tydeligt, at stamgæsterne har deres favoritter. 

 

Disken hos Albert´s

Vi var forbi til frokost og blev oplyst om mindst 20 minutters ventetid grundet en større ordre. God stil! Så vi gik en tur, og kom tilbage igen. Her testede vi et par af deres signaturer. 

 

Bagel Gastro

Bagel Gastro med flammegrillet oksefilet var i en klasse for sig.

 

En bagel hos Albert´s Sandwich og Bagel Bar

Der var meget kød – rigtig meget. Og det var virkelig mørt og smagfuldt. Man kunne smage, det var flammegrillet. Brødet var sprødt, og kom frisk fra bageren. Man vælger selv, hvad bagelen skal fyldes med.

 

Vi valgte at smøre brødet med chili-cheese smøreost og fylde salat, rødløg, peberfrugt, agurk og majs i. Som dressing tog vi chilidressing samt Alberts dressing.

Vi valgte at smøre brødet med chili-cheese smøreost og fylde salat, rødløg, peberfrugt, agurk og majs i. Som dressing tog vi chilidressing samt Alberts dressing. En stor, flot og velsmagende bagel med meget mad. 

 

Pita Gastro

Alberts Pita Gastro med kalvefilet var den anden ret. Bagerens pitabrød holdt godt på fyldet, så den var let at spise.

 

Alberts Pita Gastro med kalvefilet var den anden ret. Bagerens pitabrød holdt godt på fyldet, så den var let at spise.

Valget af fyld faldt på agurk, majs, syltede og almindelige rødløg, salat og tomat. Af dressing blev vi anbefalet Alberts hjemmelavede dressing, hvilket var et godt forslag.

 

Alberts Pita Gastro med kalvefilet var den anden ret.

Den her var for alvor god. Kalvekødet havde ikke så meget smag. Lidt salt havde gjort godt. Pitaen smagte godt, og råvarerne fra salatbaren var frisksnittede og sprøde. 

 

The Famous Hotdog 

Vi blev nysgerrige på The Famous Hotdog og snuppede sådan en. Serveret blev en fransk hotdog – dog med en lidt tør oksepølse. Ikke hvad vi havde forventet. Det var dog ikke Albert´s skyld – vi kunne jo bare have spurgt.

 

The Famous Hotdog

Lettere skuffede tog vi et par mundfulde. Den smagte fint, men vi blev ikke klogere på, hvorfor hotdoggen var berømt?

 

Vores vurdering
  • Brandvarm og frisklavet mad
  • Flere hjemmelavede dressinger og pænt store portioner
  • Der er run på og på nogle tidspunkter mange mennesker, så ventetid må forventes.
  • Venlig, imødekommende betjening, der gør alt, hvad de kan for at servicere gæsterne og fx informere om ventetid. 
  • Stemningen er uformel og nede på jorden. 
  • Vi fik ikke maden på samme tid, hvilket betød, at min makker var mere end halvt færdig med sin pita, inden min bagel var færdiglavet. Vi ville gerne have spist sammen, men det skete kun delvist.
  • Pænt og rent 
  • Pitaen var ikke fyldt helt op. Måske med vilje, men vi skulle igennem en del brød, inden vi kom til fyldet.
  • Når man søger efter Albert's online, står det som "Albert's Pita og Burger". På adressen kalder de sig "Sandwich og Bagel Bar". Det kan forvirre.
  • Pris og kvalitet hænger fint sammen her.

 

Albert’s Sandwich & Bagel Bar er helt sikkert et besøg værd. De gør så meget rigtigt både med smagen og sammensætningen af maden. Har du ikke besøgt Albert’s Sandwich & Bagel Bar i Vestergade, så er der god grund til at komme afsted. Deres mad er ganske enkelt vanedannende. 

 

Albert´s Sandwich og Bagel Bar set ude fra gaden

 

Køkkenet hos Albert´s Sandwich og Bagel Bar

 

Udsigten fra Albert´s Sandwich og Bagel Bar

 

Indgangen til Albert´s Sandwich og Bagel Bar

 

Disken hos Albert´s Sandwich og Bagel Bar

 

LÆS OGSÅ:

Café Velvet anmeldt: En brunchoplevelse i Vejle

 


Albert´s Sandwich og Bagel Bar

  Albert´s Sandwich og Bagel Bar er et populært spisested i Vestergade i Vejle. Maden består af pita, burger, bagel, sandwich og salat samt hjemmelavede smoothies. Her kombineres de klassiske sandwich og bagels med en moderne, nytænkende twist.   Når man søger Albert´s på nettet, hedder det…
Senest opdateret: 18/12/2023 04:12