SurdejsKokken er en populær bager i Jelling.

SurdejsKokken i Jelling udvider: Nu åbent alle ugens dage og med nyt frokostkort

Af Pernille Søborg,

 

Byens populære surdejsbageri SurdejsKokken i Jelling tager et stort skridt fremad og udvider både åbningstider og sortiment fra den kommende uge.

 

Mandag og tirsdag med i åbningsplanen

SurdejsKokken har nu for første gang nogensinde også åbent mandag og tirsdag. Det betyder, at det populære bageri fremover har åbent alle ugens syv dage. De nye dage starter kl. 7:00, hvor kunderne kan komme forbi og købe det friskbagte brød, der altid er produceret med omhu.

 

Nyt frokostkort

Udover de udvidede åbningstider lancerer SurdejsKokken også et helt nyt frokostkort. Fra kl. 12:00 hver dag står de klar med et varieret udvalg, der blandt andet byder på:

  • 7 forskellige surdejspizzaer
  • Et udvalg af salater
  • Sandwich
  • Paninier

 

Alle retterne er selvfølgelig fremstillet med samme høje kvalitet og omhu, som SurdejsKokken er kendt for.

 

Nyt ansigt bag disken

Som en del af udvidelsen har indehaver Jens Møller-Christensen ansat sin søn Mathias på fuld tid. Det er Mathias, der primært vil stå for “mandagstjansen” og være med til at sikre den gode service alle ugens dage. 

 

Central beliggenhed

SurdejsKokken ligger centralt placeret i Jelling lige overfor Jelling Kirke og de berømte gravhøje, hvilket gør bageriet til et oplagt stop for både lokale og turister, der besøger byens UNESCO-verdensarv.

 

Fortsat fokus på kvalitet

Trods udvidelsen fastholder SurdejsKokken deres dedikation til det gode håndværk. Her er brød, kager og nu også frokostmåltider lavet med omtanke for både miljø og kvalitet, akkurat som bageriet altid har stået for.

 

LÆS OGSÅ

Profil af SurdejsKokken i Jelling