Åben nu
Lukker om 3t 25m

SurdejsKokken

Gormsgade 13, 7300 Jelling +45 50 10 40 38

Åbningstider

  • Åben nu Lukker kl. 12:00
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

juli åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
Lukket
2.
Lukket
3.
07:00 - 17:00
4.
07:00 - 17:00
5.
07:00 - 17:00
6.
08:00 - 15:00
7.
08:00 - 12:00
8.
Lukket
9.
Lukket
10.
07:00 - 17:00
11.
07:00 - 17:00
12.
07:00 - 17:00
13.
08:00 - 15:00
14.
08:00 - 12:00
15.
Lukket
16.
Lukket
17.
07:00 - 17:00
18.
07:00 - 17:00
19.
07:00 - 17:00
20.
08:00 - 15:00
21.
08:00 - 12:00
22.
Lukket
23.
Lukket
24.
07:00 - 17:00
25.
07:00 - 17:00
26.
07:00 - 17:00
27.
08:00 - 15:00
28.
08:00 - 12:00
29.
Lukket
30.
Lukket
31.
07:00 - 17:00
1.
07:00 - 17:00
2.
07:00 - 17:00
3.
08:00 - 15:00
4.
08:00 - 12:00

 

SurdejsKokken har en central beliggenhed på Gormsgade i Jelling. Det er en økologisk surdejsbager, hvor man finder brød, kager og sandwich, der er lavet med omtanke for både miljø og kvalitet. 

 

Er der noget særligt, du ønsker, kan det bestilles online og hentes i butikken. Dog skal det bestilles to dage i forvejen. Åbningstiderne skal man være opmærksom på, for der er lukket mandag og tirsdag, mens dørene slås op kl. 7 eller 8 de øvrige dage.

 

Maden

Der er tænkt over brødet og arbejdet med brød. Håndværet er i højsædet.De anvender kun dansk økologisk korn og mel. Af brød er der surdejsstykker og surdejsbrød lavet på 100% økologisk dansk hvedemel, hvoraf 30% er fuldkorn. Der er også burgerboller, rugbrød og baguette.

 

Står den på pizza om aftenen, kan pizzadejen, lavet på dansk fuldkornsmel, surdej, olivenolie og himalayasalt, købes i butikken om fredagen.

 

Kager

Der er et lille med fint udvalg. Kardemommesnurrer lavet på økologiske råvarer, tebirkes, croissanter, træstammer, cookies og kanelsnegle er nogle af mulighederne. Der er også romkugler af belgisk chokolade (70% kakao) fra Callebaut og Ron Cartavio XO rom. Altså ingen gamle kagerester, E-numre eller mærkelige tilsætningsstoffer.

 

Frokost

Der er flere frisksmurte sandwiches. Alle kommer i hjemmebagt økologisk sandwichbrød på surdej. Udvalget består fx af en med pulled pork og aioli. En anden med kylling, bacon og karrydressing og ellers skinke og ost samt tunsalat. Der er tilsat diverse grønt som fx salat, gulerødder, rød peberfrugt og agurk. 

 

Ugens udvalgte

Som et tiltag for at mindske madspild har SurdejsKokken indført et produkt, som produceres i stor mængde og kun sælges én dag. Det kan være en egen brioche burgerbolle med sesamfrø på 150 g., lavet på 100% økologisk mel, ægte smør og æg. 

 

Drikkevarer

Der er kaffe i forskellige varianter. Ellers er der juice, Cocio og Mathilde kakao samt sodavand som Faxe Kondi og Pepsi Max. 

 

Atmosfæren hos SurdejsKokken

Der er pænt og hyggeligt hos SurdejsKokken. Noget af brødet er ta´selv, mens andet skal bestilles ved disken. Der er også ta´ selv kaffe, som man kan tage med eller nyde i caféen, hvor der er omkring otte siddepladser i på stole eller sofa. Caféen er lys og venlig med store vinduer. På hylderne er der jam, honning og mel. 

 

Når vejret er godt, er der opstillet et par borde udenfor, hvor man kan nyde lidt mad og drikke eller vente på sin takeaway. Betjeningen er imødekommende og hjælper gerne kunderne med spørgsmål.

 

Prisniveau

Hos SurdejsKokken er der fokus på gode råvarer og kvalitet. Her hænger pris og kvalitet fint sammen. Et surdejsstykke koster 12 kr., baguette betaler man 30 kr. for, mens rugbrød koster 45 kr.. Skal det være en croissant, er prisen 25 kr., og en sandwich står til 69 kr..

 

LÆS OGSÅ

Hjertebageriet: Her hersker det ægte gamle bagerhåndværk

 

Senest opdateret: 29/05/2024 10:05