The Buddha Bowl Project

Dæmningen 10b st., 7100 Vejle +45 77 30 13 01

Åbningstider

  • Lukket
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

april åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
1.
2.
3.
4.
5.

 

The Buddha Bowl Project er navnet på et lille, men populært, spisested på Dæmningen i Vejle. Helt overordnet er der fokus på sundt og nærings- og proteinrigt mad. Retterne er udviklet til at fremme sundheden eller forebygge sygdomme. Det siger de i hvert fald selv. Råvarerne er af høj kvalitet og økologisk, hvis det kan forsvares, og de har Sølvmærket hos ”Det Økologiske Spisemærke”, som betyder 60-90% økologi.

 

Navnet skal forstås sådan, at Buddha Bowl er en skål med et vegetarisk måltid, som består af forskellige grøntsager, korn og kerner, og som serveres koldt. Og Projectet betyder, at det ikke kun er sundt mad, men at der er flere lag.

 

Med tanke på miljøet

Ambitionen er at gøre bare en lille ting for miljøet hver dag, så det forhåbentlig har en global effekt. De vil gøre en forskel, hvor man kan. Derfor er det meste bionedbrydelige og/eller genbrugsemballage, møblerne er lavet af genbrugsmaterialer, og toiletpapiret er lavet af bambus. Man er dog ikke gået linen ud, og droppet kødet. Det er stadigvæk på menukortet.

 

Maden

Hos The Buddha Bowl Project er der lidt af hvert. Pita, salater, wraps, burger og empanadas med kød eller i vegetariske og veganske udgaver er, hvad menuen byder på. Ligesom der er morgenmad samt særlige retter til børnene. Maden og juicer tilføjes kollagen- og spirulinapulver eller diverse olier, såsom hampefrøolie, hørfrøolie eller fiskeolie. Marinader og dressinger er hjemmelavede og af egne opskrifter.

Menukortet er udstyret med V for vegansk og G for glutenfri. Desuden står der, hvor mange kalorier hver ret har, hvis man går op i det. 

 

På menukortet

Der er syv kolde bowls med enten chicken, beef, salmon eller den veganske, grønne eller sushi bowl. Alle med masser af grønt. De to varme bowls er Mexi med enten okse, chipotle kylling eller marineret tofu. Eller Chili med okse, bønner, frisk chili og hytteost.

Du kan også bygge din egen pita med base af edamamebønner, rød spidskål, gulerod, syltede rødløg eller snuppe mellem en og 24 empanadas. 

 

Juicer og smoothies

Der er tre forskellige juicer at vælge mellem. Friskpressede naturligvis. Af smoothies er der ligeledes tre forskellige. Ellers er der kaffe og te.  

 

Sunde foredrag

Flere gange om året, afholder The Buddha Bowl Project foredrag om kost, træning samt fysisk og mental sundhed i Lido Biograferne eller hos Club Lido Fitness. 

 

Catering

Har du brug for mad og drikke til et arrangement, kan The Buddha Bowl Project hjælpe. De leverer de økologiske juicer, velsmagende salater, wraps eller pita eller måske en morgenmad til dit arrangement. 

 

Atmosfæren hos The Buddha Bowl Project

En uformel stemning er, hvad der rammer gæsterne, når de træder ind på The Buddha Bowl Project. Stedet er ikke stort, og der er relativt få siddepladser. Der er store vinduer, der giver naturligt lys, rå murstensvægge og funktionelle møbler.

 

Betjeningen ved noget om maden og hjælper gerne med at sammensætte den perfekte bowl eller pita til gæsterne.

 

Prisniveau

De fleste vil gerne betale for god kvalitet og smag. Sådan er det hos The Buddha Bowl project. Du kan blive mæt for 99 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Café Velvet ligger ved åen og har mange siddepladser ude

 

Senest opdateret: 16/03/2024 09:03