Pitato Potato

Søndergade 36, 7100 Vejle

Åbningstider

  • Lukket
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

maj åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
29.
30.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
1.
2.

 

Pitato Potato er en lille takeaway ved Sønderåen i Søndergade. Sicilie Nissan er kvinden bag spisestedet og sammen med kompagnon, Jan Goriel, serverer de bl.a. kartofler for gæsterne. Umiddelbart lyder det lidt kedeligt, men det er det ikke. Tværtimod. Tidligere husede lokalerne Delux Pizza & Kebab. Inspirationen er hentet fra Holland, og der er noget for alle både kødelskeren, salat-entusiasten, vegetaren eller veganeren både til frokost, aftensmad eller en lille snack.

 

Pitato Potato er til forbipasserende, der er lækkersultne, er på farten, eller som trænger til et hvil med udsigt til Sønderåen. Det er en takeaway, som holder åbent mandag til søndag i tidsrummet 11.30 til 20.00.

 

Maden

Pitato Potato ønsker at blive kendt for et enkelt, men godt og gennemtænkt menukort. Kartoflen, altså de håndskårne pommes frites er omdrejningspunktet, men ikke kun. Der er også salatbowls samt hjemmelavet pita med grillet kød. Det meste af maden er hjemmelavet såsom de hjemmebagte pitabrød, hjemmelavede dressinger og smørelse.

 

Håndskårne pommes frites hos Pitato Potato

De serveres i trekantet emballage og med hjemmelavet dip på toppen. Der kan vælges mellem et utal af dip. De hjemmelavede som chilli-, hvidløg- eller urtemayo er værd at gå efter. 

 

Pita og salatbowl

Det er hjemmebagte pitabrød med bl.a. chia- og nigellafrø hos Pitato Potato. Valget består i grillet kød som kylling, oksebøf eller okseflank. For at opnå den gode grillsmag er kødet tilberedt over åben ild. Der er også vegansk falafel.

 

Gæsterne bygger herefter selv deres pita med valgfri smørelse, dressing, og hvad der ønskes fra salatbaren. Pitaerne fås også som menu med pommes frites og valgfri drikkevare. Deres salatbowls består af det samme som pitaerne blot uden brød, og så er der en salatbowl for veganerne. 

 

Drikkevarer

Til at slukke tørsten er der de klassiske sodavand som Pepsi, Pepsi Max, Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Faxe Kondi og Faxe Kondi Free. Ellers er der Cocio, Red Bull, icetea samt vand og danskvand.

 

Atmosfæren hos Pitato Potato

Med 60 kvadratmeter er Pitato Potato et takeawaysted af de mindre. Der er dog et par højstole indenfor, hvor man kan tage plads. Indretningen er holdt i gule og grå nuancer og er enkel med lidt grønne planter. Man føler sig godt tilpas, når man træder ind til den venlige betjening. 

 

Pladser udenfor

Nok er det en takeaway, men i de hyggelige omgivelser ved Sønderåen foran Pitato Potato er der borde og stole under store parasoller, hvor man fint kan nyde maden. Det er der mange, som gør, når vejret er godt. 

 

Prisniveau

Det er fair priser hos Pitato Potato. Det er hjemmelavet mad, og der er tænkt over råvarerne. Du kan stille sulten for 79 kr. og opefter. 

 

LÆS OGSÅ:

The Buddha Bowl Project er et populært spisested, der har fokus på grønne retter

 

Senest opdateret: 16/03/2024 09:03