Pandekagehuset

Gormsgade 21, 7300 Jelling 20 59 09 06

 

Pandekagehuset ligger i hjertet af Kongernes Jelling. Det er et pandekagehus, der sælger diverse pandekager, is og kaffe, som kan nydes i caféen, i gårdhaven eller tages med på farten. Her er noget for alle, der er til søde sager, og man støder på børn, unge og ældre i Pandekagehuset.

 

Åbningstiderne afhænger af sæsonen, så tjek Pandekagehusets hjemmeside, så du undgår at gå eller køre forgæves, når lysten til is og pandekager trænger sig på. 

 

Pandekager

Madpandekager er der fem forskellige af. De er med enten tomat, cheese beef, pulled pork, kylling eller vegetar. Ingen af dem er ens. Fx er cheese beef med sous vide beef, ost, bearnaisecreme og kartoffelchips. Ellers er der den med kylling, bacon, ost, æble, salat, syltede rødløg, hvide ostetern og hjemmelavet purløgsdressing. 

 

Dessertpandekager

Syv forskellige er der at vælge mellem. Igen skiller de sig ud fra hinanden. Der er Heksens favorit med to kugler vaniljeis, Nutella, banan, chokoladesauce og kakaodrys. Ellers er der dem med blåbær/æble, hyben, blommer eller saltkaramel. Du kan også selv sammensætte din pandekage, hvis du mere er til det.

 

Is og vafler

Det er et pandekagehus, men der er også et pænt udvalg af is. Der er de gammeldags med guf, softice med drys eller flødebolle, milkshake samt belgisk vaffel med is. 

 

Drikkevarer

Af varme drikke er der kaffe som espresso, latte og cappuccino, te eller kakao. De kolde drikke er sodavand, juice og vand. Nogle af drikkevarerne kalder de, de iskolde drikke, og er bl.a. islatte og milkshake. Du kan også nyde et glas vin eller en øl med eller uden alkohol. 

 

Atmosfæren hos Pandekagehuset

Pandekagehuset er ikke stort, men der er siddepladser, så man kan sidde og nyde en pandekage, en kop kaffe eller is. Der er en enkel indretning med cafémøbler og uformel stemning. På de grønne vægge er der historiske billeder fra det gamle Jelling. Man kan også tage plads ude foran den hvide facade til Pandekagehuset med udsigt til kirken. 

 

Prisniveau

Det er ikke billigt med is og pandekager her. Moderate priser er det. Dessertpandekagerne har en enhedspris på 77 kr., med mindre man selv vil sammensætte den. I så fald er prisen 79 kr.. Madpandekagerne koster mellem 119 og 125 kr., mens en milkshake står til 55 kr..

 

LÆS OGSÅ

Sejd Café & Boutique i hjertet af Jelling serverer hjemmelavet mad inde og ude

 

Senest opdateret: 21/02/2024 09:02