Outpost Burger

LEGOLAND - Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Outpost Burger er en af de større spisesteder i LEGOLAND. Den er placeret i Adventure Land overfor Hunters hotdog og Slushice. Som navnet antyder, er det burger, der er på menuen. Her er burger med eller uden kød til både børn og voksne. Det er et populært sted at tage en pause og få stillet sulten mellem alle forlystelserne og oplevelserne i LEGOLAND. 

 

Maden

Menukortet er ikke stort. Det kan være en fordel, da det dermed ikke tager lang tid at beslutte sig. Der er flere burgere at vælge mellem. Kødet i burgerne er af dansk kødkvæg. 

 

Burger

Bearnaise burger, barbeque burger, classic cheese, crispy chicken og tasty veggie er de forskellige burgere. De kan laves i glutenfrit brød. Det koster lidt mere end de almindelige burgerboller. Der kan også vælge meals bestående af en burger, sodavand og fritter. 

 

Særligt til børnene

De kan vælge mellem chicken nuggets, kids hamburger og kids cheeseburger samt pommes frites. 

 

Drikkevarer

Ligesom andre spisesteder i LEGOLAND er der sodavand som Coca Cola Fanta, Sprite, Coca Cola Zero og Schweppes Lemon. Rynkebys Fruit bar med æblejuice eller hyldeblomstjuice er også en mulighed, ligesom der er Kildevæld, mælk, kaffe samt fadøl som Blanc 1664 og Carlsberg. 

 

Ventetid og betjening

Der er mange pladser hos Outpost Burger og ofte mange mennesker. Betjeningen har dog godt styr på det og får noget fra hånden, så ventetiden er ikke lang. Det er enkelt mad, så det kræver ikke det store at lave maden. Dermed kan gæsterne hurtigt få maden, finde en plads og spise, inden børnene bliver utålmodige og vil videre i LEGOLANDs fantastiske univers. 

 

Atmosfæren hos Outpost Burger

Der er god stemning hos Outpost Burger. I den overdækkede afdeling indenfor er der siddepladser i to niveauer. Det er holdt i den rå stil og med borde-bænke-sæt. Udenfor er der masser af siddepladser. Her er opstillet borde-bænke-sæt blandt grønne træer og buske. Det er muligt at sidde i solen, men man kan også finde skygge.  

 

Prisniveau

Der er sammenhæng i prisniveauet i LEGOLAND. Sådan er det. Priserne er ikke lave. Men hos Outpost Burger kan man snuppe en burgermenu med burger, sodavand og fritter for 109 kr.. Det er der ikke noget at sige til. Børnenes menu er mindre og dermed også billigere. Den koster 89 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Hunters´ Hotdogs

 

Senest opdateret: 27/08/2023 08:08