Åben nu
Lukker om 3t 35m

Indian Kitchen

Ved Anlæget 12G, 7100 Vejle 52 64 55 64

Åbningstider

  • Åben nu Lukker kl. 20:30
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

april åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
11:30 - 20:30
2.
11:30 - 20:30
3.
11:30 - 20:30
4.
11:30 - 20:30
5.
11:30 - 21:00
6.
11:30 - 21:00
7.
11:30 - 20:30
8.
11:30 - 20:30
9.
11:30 - 20:30
10.
11:30 - 20:30
11.
11:30 - 20:30
12.
11:30 - 21:00
13.
11:30 - 21:00
14.
11:30 - 20:30
15.
11:30 - 20:30
16.
11:30 - 20:30
17.
11:30 - 20:30
18.
11:30 - 20:30
19.
11:30 - 21:00
20.
11:30 - 21:00
21.
11:30 - 20:30
22.
11:30 - 20:30
23.
11:30 - 20:30
24.
11:30 - 20:30
25.
11:30 - 20:30
26.
11:30 - 21:00
27.
11:30 - 21:00
28.
11:30 - 20:30
29.
11:30 - 20:30
30.
11:30 - 20:30
1.
11:30 - 20:30
2.
11:30 - 20:30
3.
11:30 - 21:00
4.
11:30 - 21:00
5.
11:30 - 20:30

 

I den hyggelige Paladspassagen Social Dining Ved Anlæget 12 D i Vejle hedder et af spisestederne, Indian Kitchen. Som navnet antyder, har vi med indisk mad at gøre. Den autentiske af slagsen. Uanset om du er til kød eller ej, er der noget for alle, der er til indisk mad. Bag spisestedet står Prem, der er født og opvokset i Nepal, samt Mikkel. De har begge en kærlighed til det indiske køkken, og elsker at lave indisk mad.

 

Madboderne i Paladspassagen har åbent mandag til søndag fra kl. 11.30 til kl. 20.30 eller 21. Du kan spise på stedet eller tage maden med som takeaway. 

 

Maden

Det er det nordindiske køkken, der er omdrejningspunktet. Retterne er lavet fra bunden, og råvarerne er nøje udvalgte. Indisk mad kan være stærk oplevelse, og derfor har Indian Kitchen sat chilier ud for hver ret på menukortet, så gæsterne kan danne sig et hurtigt overblik. 

 

Forretter og brød

Naanbrødet laves i en Tandoori-ovn. Der er tre forskellige slags at vælge mellem. En plain, en med ost og en med smør. Derudover er der papadum. Til forret kan du snuppe en samosa, momo (dumplings) med kylling eller vegansk. 

 

Hovedretter

Der er otte hovedretter at gå om bord i. Nogle af retterne klinger velkendt, mens andre er nye i Vejle. Det er fx butter chicken og chicken tikka masala. Ellers er der butter paneer, aloo palak og vegan chana palak.  

 

Social dining plate og Indian menu

Den første er til to personer. Her vælger man mellem to hovedretter, valgfrit brød, to pakora, en samosa og to chutney. Den indiske menu er med valgfri hovedret med ris, valgfrit brød, en juice eller vand.

 

Dessert

Til dessert er der frozen yoghurt med mango eller bær og sorbet med citron eller bær.

 

Drikke

Hos Indian Kitchen har de Mango Lassi, Guava juice, Mango Juice og vand. Ønsker du at drikke andet til din mad, er den store bar, Skuden, midt i Paladspassagen klar til at servere sodavand, øl, drinks og kaffe. 

 

Atmosfæren hos Indian Kitchen

Der er relativt få siddepladser hos Indian Kitchen. Her kan du tage plads, hvis du vil sidde i duften af den indiske mad. De har gjort noget for, at det bliver hyggeligt med billeder på væggen og blomst på bordet. Ellers kan du finde et bord ude i Paladspassagen, hvor gæster fra andre madboder også sidder. Der er en helt særlig stemning. Meget uformelt, og der er plads til alle. Maden henter man selv ved Indian Kitchen, og man rydder op efter sig selv. Sådan er konceptet – det virker og er befriende let og nede på jorden.

 

Prisniveau

Det er lave grænsende til moderate priser. Forretter koster mellem 29 og 39 kr., mens hovedretterne står til 105 kr. stk.. Mest value for money får du ved at købe social dining plate til to personer til 285 kr..

 

Book bord

Det kan være en fordel at booke bord på +45 93 83 76 47. Særligt hvis I er et større selskab.

 

LÆS OGSÅ

Indian Hot: Indisk mad fra spicy til mild i Vestergade

 

Senest opdateret: 04/03/2024 06:03