Grill House

LEGOLAND - Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Uanset om du er en frygtløs eventyrer, der har udforsket alle LEGOLANDs forlystelser, eller mere er til at opleve de imponerende legohuse, byer og landskaber, så er Grill House med stor sandsynlighed noget for dig. 

 

Den store og hyggelige familierestaurant er placeret i hjertet af LEGOLAND i Billund. Området hedder LEGOREDO Town og er i westernstil. Country-musik sætter stemningen. Hos Grill House kan hele familien finde en burger efter deres ønske og slappe af ovenpå en dag i LEGOLANDs forlystelser. Om sig selv siger de: Best burgers in Town. Det kan nok diskuteres, men deres burgere smager nu ganske godt. 

 

Burger til hovedret

Menukortet er ikke stort, men der er da nogle valgmuligheder til dem, som er til burgere. Der er fire burgere at vælge mellem. Nogle er meget klassiske såsom kyllingeburgeren, mens bl.a. steakburgeren er mere nytænkende. Den indeholder ud over steak, bacon, trøffelmayo, syltede svampe, bagte bananskalotteløg og salat. BBQ-burgeren har hakkebøf, bbq-dressing, løgringe, ost og salat. Ønsker du en burger uden kød, er det falafelburgeren med salat, rødløg, tomat, syltede agurk, ost og vegan mayo, du skal vælge. 

 

Børnenes favoritter

Der er tre retter for børnene. Det skal der være, og der kunne godt være flere. Billy The Kid burger er børneburgeren med grillet hakkebøf, ost og ketchup. Der er også cowboyspyd med frikadeller og pølser samt kyllingebryst. Alle tre serveres med grøntsagsstave og LEGO fries. 

 

Salat og snacks

Sally´s salat er på en bund af spidskål med masser af grønt samt enten kylling eller falafel. Dertil pommes frites. Der er også håndskårne fritter, LEGO fries eller sprøde løgringe som man kan tilkøbe.

 

Dessert

Af desserter er der to slags. Rødgrød med fløde er den ene, mens Sweet Mary´s isdessert er den anden. Den første er ret sjov og findes os bekendt ikke andre steder i Legoland. 

 

Drikkevarer

En øl passer forrygende til en burger. Hos Grill House har de flere varianter. Sodavand er også en mulighed, ligesom der er vin og drinks som Moscow Mule, Aperol Spritz, Gin Hass og Gin og Tonic. 

 

Ventetid og betjening

Når man vælger Grill House, tager man plads ved et bord og tager sig tid til maden. Det er ikke lang ventetid, men der er ofte mange spisende gæster. Betjeningen er også her i den venlige afdeling med smil på læben.

 

Atmosfæren hos Grill House

Den store restaurant har mange siddepladser udenfor i et overdækket område på begge sider af restauranten. Her får man hele western- og Legoland-stemningen på samme tid. Krukker med farverige blomster og andre effekter pynter omkring udeområdet. Det giver den rette stemning. 

 

Prisniveau

Det er pænt store portioner hos Grill House, så priserne er på en måde rimelige set i det lys. Dyrest er steakburgeren med fritter til 210 kr., mens børnemenuer koster 109 kr..Det er ikke Legolands billigste priser, vi ser her.

 

LÆS OGSÅ:

Outpost Burger 

 

Senest opdateret: 27/08/2023 08:08