Konditoriet hos Conrads og en fransk bistro ligger på gågaden i Vejle.

Fra Konditori til Brasserie: Nu åbner det nye franske spisested

Af Pernille Søborg,

 

Nu nærmer åbningsdagen sig for det franske brasserie i Vejle. Her kan du opleve den fulde forvandling af Konditoriet i Smidtske Gård. Når mørket falder på fredag og lørdag, skifter Konditoriet ham og bliver til Brasseriet. Et aftenunivers dedikeret til franske klassikere og moderne nyfortolkninger af det franske køkken.

 

Gastronomi med fransk finesse

Brasseriet bygger videre på det stemningsfulde og kvalitetsbevidste koncept, som Smidtske Gård allerede er kendt for. Her får gæsterne mulighed for at spise en menu, der skifter hver uge, sammensat af køkkenchefen med fokus på sæsonens bedste råvarer. Du kan vælge mellem 4, 6 eller 8 retter, hvor fransk gastronomi får lov at skinne – både i sin rene, klassiske form og i nye fortolkninger.

 

Generalprøve fredag – officiel åbning lørdag

Generalprøven finder sted i morgen, fredag, hvor de første gæster får mulighed for at opleve konceptet. Fra lørdag den 22. marts er Brasseriet officielt i gang og klar til at tage imod gæster, der vil forkæle sig selv med en aften i Frankrigs tegn.

 

Med Brasseriet får Vejle nu en rendyrket fransk spiseoplevelse. Vil du være med fra starten? Se ugens menu, og book bord her.