Eksklusiv kaviaraften: Oplev havets guld
GASTROunikas Gold, Platinium, Beluga, Ossetra Classic og Osietra Blonde Kaviar er på programmet. Sikke en omgang, der venter…
Fredag den 8. november kl. 18.00 inviterer Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel til en enestående aften, hvor kaviar er i centrum.
Det unikke event er din chance for at smage på nogle af verdens fineste og mest sjældne slags kaviar. Alle er leveret af GASTROunika Caviar. En favorit på top-restauranter i Skandinavien og globalt.
En aften med luksus
Treetops anerkendte kokketeam præsenterer en nøje sammensat menu bestående af 9 serveringer, hvor kaviarens eksklusivitet smelter sammen med restaurantens gastronomi. Forvent en kulinarisk rejse gennem 5 snacks og 4 retter, alle akkompagneret af nøje udvalgte vine – eller hjemmelavede juicer, hvis man foretrækker det.
Aftenens menu
Snacks
- Sejben – glaskål – purløg
- Krustade – østers – strandløg
- Peberrod – knivmuslinger – grønne jordbær
- Agurk – stør – blomster
- Dådyr – malt – gule beder
Alle snacks serveres med Gold Kaviar fra GASTROunika
4 serveringer
- Glaskål – peberrod – æble
GASTROunika Platinium Kaviar
- Sej – asparges – trøffel
GASTROunika Beluga Kaviar
- Gris – løg – umodne brombær
GASTROunika Ossetra Classic Kaviar, Modnet
- Vanilje – trøffel – kaviar
GASTROunika Osietra Blonde Kaviar
Det hele afsluttes med kaffe og sødt.
Book bord
Tilmeld dig den eksklusive aften, og oplev kaviar i verdensklasse i de smukkeste omgivelser på Treetop Restauranten her
Billetterne er begrænsede, så køb din plads allerede i dag!
Sted: Treetop Restauranten, Munkebjerg Hotel Vejle.
Dato: Fredag den 8. november kl. 18.00.
Pris pr. person: 2.350 kr..