Kaviar hos Treetop.

Eksklusiv kaviaraften: Oplev havets guld

 

GASTROunikas Gold, Platinium, Beluga, Ossetra Classic og Osietra Blonde Kaviar er på programmet. Sikke en omgang, der venter…

 

Fredag den 8. november kl. 18.00 inviterer Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel til en enestående aften, hvor kaviar er i centrum. 

 

Det unikke event er din chance for at smage på nogle af verdens fineste og mest sjældne slags kaviar. Alle er leveret af GASTROunika Caviar. En favorit på top-restauranter i Skandinavien og globalt.

 

En aften med luksus

Treetops anerkendte kokketeam præsenterer en nøje sammensat menu bestående af 9 serveringer, hvor kaviarens eksklusivitet smelter sammen med restaurantens gastronomi. Forvent en kulinarisk rejse gennem 5 snacks og 4 retter, alle akkompagneret af nøje udvalgte vine – eller hjemmelavede juicer, hvis man foretrækker det.

 

Aftenens menu

Snacks

  • Sejben – glaskål – purløg
  • Krustade – østers – strandløg
  • Peberrod – knivmuslinger – grønne jordbær
  • Agurk – stør – blomster
  • Dådyr – malt – gule beder

 

Alle snacks serveres med Gold Kaviar fra GASTROunika

 

4 serveringer

  • Glaskål – peberrod – æble
    GASTROunika Platinium Kaviar

 

  • Sej – asparges – trøffel
    GASTROunika Beluga Kaviar

 

  • Gris – løg – umodne brombær
    GASTROunika Ossetra Classic Kaviar, Modnet

 

  • Vanilje – trøffel – kaviar
    GASTROunika Osietra Blonde Kaviar

 

Det hele afsluttes med kaffe og sødt.

 

Book bord

Tilmeld dig den eksklusive aften, og oplev kaviar i verdensklasse i de smukkeste omgivelser på Treetop Restauranten her

 

Billetterne er begrænsede, så køb din plads allerede i dag!

 

Sted: Treetop Restauranten, Munkebjerg Hotel Vejle.
Dato: Fredag den 8. november kl. 18.00.

Pris pr. person: 2.350 kr.. 

 

Kaviar på menuen hos Treetop restauranten.