Godmorgen Vejle: Start dagen godt med billig morgenmad

 

Trænger du til en god start på dagen og stadig holde budgettet? Så læs med her. På Spiseguiden Vejle har vi lavet en guide til billig morgenmad i Vejle der hedder Godmorgen Vejle, hvor vi informerer dig om morgenmad til en pris, der ikke vælter bankkontoen. 

 

Hvad er billig morgenmad?

Billigt er jo et relativt begreb, da det afhænger af individuelle budgetter og præferencer. De billigste kaffebarer eller bagere tilbyder kaffe og rundstykker for under 30 kr., mens mere eksklusive caféer kan tage op til 100 kr. for en omgang morgenmad. Den billige morgenmad på spisesteder er gerne en tallerkenservering eller som buffet med bl.a. yoghurt, æg, ost, pålæg, lidt frugt, sødt og brød.

 

Hvornår er morgenmad?

Morgenmad serveres typisk mellem kl. 7 til omkring kl. 10 på caféer, kaffebarer, hos bagere i Vejle. Nogle steder tilbyder dog morgenmad i længere tid. Efter kl. 10 går morgenmaden gerne over i brunch, der er et mere omfattende måltid, end morgenmad typisk er og kan bestå af både morgenmads- og frokostretter.

 

Find herunder de steder i Vejle, der serverer billig morgenmad:

 

Tallerken eller buffet

Hvilket spisested man skal vælge afhænger af, om du skal have morgenmaden med på vejen eller har tid til at sætte dig ned og nyde et morgenmåltid. En yoghurt, en portion grød, en friskbagt bolle med smør og ost eller en sprød croissant kan let tages med, mens tallerkenserveringen eller morgenmadsbuffeten er bedre, hvis man har tid og vil sidde i caféen, hos bageren eller på kaffebaren. 

 

Drikkevarer til morgenmaden

Kaffe er den mest populære drik til morgenmad i Vejle. Den følger sjældent med til den billige morgenmad, og det er her, spisestederne tjener pengene ind. Billigst er en almindelig filterkaffe, mens kaffevariationer som caffe latte og macchiato typisk er noget dyrere. Du kan også købe te, juice – flere steder den friskpressede af slagsen, kakao eller bobler, hvis det er det, man er til. 

 

Pris og kvalitet

Generelt er prisen for morgenmad i Vejle rimelig i forhold til kvaliteten og mængden. Sådan er det! Du kan finde god morgenmad til en fornuftig pris på de fleste caféer og spisesteder.

 

LÆS OGSÅ 

Find en frokost i Vejle

 

 

Senest opdateret: 02/04/2024 08:04