Åben nu
Lukker om 1t 34m

Restaurant Brejning Havn

Brejning Strand 7, 7080 Børkop 77 66 70 80

Åbningstider

  • Åben nu Lukker kl. 22:00
    Køkkenet lukker kl. 21:00
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

september åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
11:30 - 22:00
2.
11:30 - 22:00
3.
11:30 - 22:00
4.
11:30 - 22:00
5.
11:30 - 22:00
6.
11:30 - 22:00
7.
11:30 - 22:00
8.
11:30 - 22:00
9.
11:30 - 22:00
10.
11:30 - 22:00
11.
11:30 - 22:00
12.
11:30 - 22:00
13.
11:30 - 22:00
14.
11:30 - 22:00
15.
11:30 - 22:00
16.
11:30 - 22:00
17.
11:30 - 22:00
18.
11:30 - 22:00
19.
11:30 - 22:00
20.
11:30 - 22:00
21.
11:30 - 22:00
22.
11:30 - 22:00
23.
11:30 - 22:00
24.
11:30 - 22:00
25.
11:30 - 22:00
26.
11:30 - 22:00
27.
11:30 - 22:00
28.
11:30 - 22:00
29.
11:30 - 22:00
30.
11:30 - 22:00
1.
11:30 - 22:00
2.
11:30 - 22:00
3.
11:30 - 22:00
4.
11:30 - 22:00
5.
11:30 - 22:00

 

Restaurant Brejning Havn har hjemme på adressen Brejning Strand 7 i Børkop. Den ligger i naturskønne omgivelser med både skov, strand og havn lige uden for døren.

 

Restauranten har åbent fra 11.30 til 22.00 alle ugens dage. Køkkenet er lukket mellem 15 og 17. Ambitionen er at holde åbent året rundt med tilpassede åbningstider i vinterhalvåret. Placeringen midt i havnemiljøet gør stedet oplagt til både en spontan frokost, en planlagt middag og et glas i solen.

 

Hvad er det for et sted?

Bag restauranten står Lars Berggreen, kendt fra Lido Caféen og The Buddha Bowl Project i Vejle. Han har samlet et erfarent team bestående af restaurantchef Christian Bloch, event- og servicechef Mette Thomsen samt køkkenchef Nicolaj Evers. 

 

Ambitionen er at forene et maritimt udtryk med en enkel, gennemtænkt menu og en uhøjtidelig, professionel oplevelse. Stedet er indrettet funktionelt og lyst med fokus på udsigten, så vandet og havnelivet naturligt bliver en del af måltidet.

 

Hvad spiser man her?

Det maritime menukort er enkelt. Der er ikke meget at vælge mellem, men variationen er velovervejet og noget for enhver smag. Der bydes bl.a. på klassisk smørrebrød, stjerneskud og moules frites. Fra det varme køkken finder man blandt andet helstegt rødspætte, ribeye og en saftig burger, suppleret af sæsonbetonede indslag, der følger råvarerne tæt.

 

Udvalget er sammensat, så både den hurtige frokost og den længere aftenservering er dækket ind. Lige fra sprøde, saltede snacks til en fuld menu, hvor fisk og skaldyr spiller hovedrollen, men hvor kødspisere også er tilgodeset.

 

Hvilke drikkevarer har de?

Drikkekortet følger køkkenets maritime tone. Her er vine. Herunder mousserende til østers suppleres af klassiske røde til kødretterne. Der er øl på flaske og fad i et afstemt udvalg samt simple, avec samt vellavede cocktails og alkoholfrie alternativer som sodavand, tonic og iste. Kaffe og te afrunder måltidet for gæster, der ønsker en rolig afslutning med udsigt over fjorden.

 

Stemningen

Gæsterne kan nyde maden fra 50 indendørs pladser eller 90 pladser på terrassen. Alle med udsigt over fjorden. Beliggenheden indbyder til både en drink, frokost, aftenservering og måske en gåtur i området før eller efter maden.

 

Indendørs er udtrykket lyst og indbydende med godt lys og store vinduer. Udendørs er den store træterrasse populær, når vejret er til det. 

 

Betjening

De er imødekommende og effektive med restaurantchef Christian Bloch i spidsen for den daglige drift og værtskab. Event- og servicechef Mette Thomsen sikrer, at både hverdag og særlige anledninger glider gnidningsfrit, mens køkkenchef Nicolaj Evers står for den kulinariske linje og stabilt håndværk.

 

Selskaber

Med havnen som kulisse tilbyder restauranten mulighed for selskaber og arrangementer såsom uformelle sammenkomster til mere markante mærkedag efter aftale. Teamet hjælper med planlægning, menuvalg og praktiske detaljer, så både mindre og mellemstore selskaber kan afvikles sikkert og smidigt i sommerhalvåret og efter åbningstider også i vinterperioden.

 

Prisniveau

Prisniveauet er moderat og fair. Her betaler man for gode råvarer, solidt håndværk og en flot beliggenhed lige ved vandet. Kortet er tilgængeligt uden at være ordinært, og regningen afspejler den balancerede tilgang. En oplevelse med høj udsigtsfaktor og kvalitet på tallerkenen, uden at prisniveauet løber af med stemningen.

 

LÆS OGSÅ

Restauranter i Vejle 

 

Senest opdateret: 08/09/2025 12:09