MadRick
Åbningstider
- Åben nu • Lukker kl. 22:00
- Søndag• Lukket
- Mandag• Lukket
- Tirsdag• 12:00 - 15:00 og 17:30 - 21:00
- Onsdag• 12:00 - 15:00 og 17:30 - 21:00
- Torsdag• 12:00 - 15:00 og 17:30 - 21:00
- Fredag• 12:00 - 15:00 og 17:30 - 22:00
I Nørregade i Vejle ligger det populære område Midtpunktet, som har flere spisesteder og barer. En af restauranterne er MadRick. Ejeren og køkkenchefen hedder Rick Carlsson. MadRick er et populært spisested, og siden åbningen har de udvidet restauranten, så der er plads til flere gæster.
Hos MadRick kan maden nydes inde i den hyggelige restaurant eller ved bordene udenfor. Der er åbent tirsdag til lørdag. Mandag og søndag holder MadRick lukket. Åbningstiderne er delt op i to. Til frokost er der åbent fra kl. 12 til 15 og så igen til aften kl.17.30 til 21 eller 22.
Maden
Det er veltilberedt og velkendt mad, der smager af noget. Menukortet er overskueligt. Frokostretterne er bl.a. stjerneskud og luksus rejemad, anrettet på deres foccacia brød. Der er også rørt okse- eller laksetatar eller dagens tallerken, hvor gæsterne får et udvalg af de nævnte retter + lidt specialiteter. Den kan anbefales, hvis du ikke kan beslutte dig. Til dessert er der ægte Gâteau Marcel med appelsincoulis.
Aftenmenu
Der er to menuer bestående af tre retter at vælge mellem. Den ene er sæsonmenuen, der som navnet antyder skifter efter sæson. Den anden menu er MadRicks klassikere. Her er forretten koldrøget færøsk laks med rygeostecreme, hovedretten er confiteret fransk andelår med grov kartoffelmos, og desserten er Gâteau Marcel, som er opfundet af Michel Michaud.
Vin og drikke
Til aftenmenuerne sammensætter MadRick en vinmenu. Vil man hellere selv vælge, er der diverse vine, øl, drinks og softdrinks. MadRicks drinks med gin er også værd at prøve. Det kan fx være gin og hyldeblomst eller med rabarber.
Atmosfæren hos Restaurant MadRick
Indretningen er enkel i udtrykket og imødekommende hos MadRick. Bordene er dækket uden duge. Vinreoler og -køleskabe skaber stemningen sammen med de farverige malerier. De store vinduer sørger for det gode naturlige lys i restauranten.
Området ude foran restauranten er populært. Det er afskærmet med kasser og krukker med grønne planter, der skaber hygge, og de grønne stole skaber opmærksomhed. Er solen for voldsom, kommer markisen ud, og når aftenen bliver kold, kan der tændes for varmelamperne. Der er tænkt på det hele.
Betjeningen er imødekommende, opmærksom og venlig. De tager imod gæsterne ved døren og serverer med et smil.
Selskaber
Mangler du et sted at holde selskab, står MadRick klar til at hjælpe. De er fleksible og gode til at samarbejde, så gæsterne får den bedste fest.
Prisniveau
Det er hjemmelavet mad lavet fra bunden og af god kvalitet. Det koster bare lidt mere, og hos MadRick er der moderate priser. Portionerne er pænt store, og kvalitet og pris hænger fint sammen.
LÆS OGSÅ
Brōed & Bōef Burgerbar har dyrevelfærd, nordiske råvarer og kvalitet i fokus i Midtpunktet
IZA på Dæmningen i Vejle er en japansk inspireret gastropub