Conrads
Åbningstider
-
Åben nu
•
Lukker kl. 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Fredag•
08:00 - 01:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Lørdag•
09:00 - 01:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Søndag•
10:00 - 22:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Mandag•
08:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Tirsdag•
08:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
-
Onsdag•
08:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
Den Smidtske Gård i Søndergade på gågaden i Vejle består af to spisesteder, en vinbar og et konditori. Conrads er navnet på det ene spisested i bindingsværksbygningen. Historien går mange år tilbage. Helt nøjagtig til 1799, hvor Ingvar Smidt skabte sin succesrige købmandsgård, og stedet fik sit navn efter konditoren Johan Conrad Nielsen. I dag er det Martin Sikær Kristensen, der ejer Conrads.
Miljøet i fokus
Hos Conrads indtænker de altid miljøet. Der er fokus på bæredygtighed, det grønne køkken og at undgå madspild. Der er mad, der appellerer til de fleste og med særlige retter til vegetarerne, men også til børnene.
Gæsterne kan kigge forbi til en øl, en kop kaffe eller tage plads og gå om bord i noget af maden i de historiske lokaler eller ude i den hyggelige gård.
Allerede klokken 8 slår Conrads dørene op i hverdagene. Lørdag og søndag er det kl. 9 og 10.
Maden
Menukortet hos Conrads er varieret og sammensat af både faste og sæsonbetonede råvarer. Der serveres alt fra morgenmad og brunch til snacks, frokostretter til aftensmåltider.
Fra morgenstunden
Er det den lille eller store sult, der skal stilles, så er der flere muligheder hos Conrads. Du kan snuppe en bolle med ost, hangoverburgeren, laksesalaten eller vælge den store brunch med alt, hvad hjertet kan begære. Her er også en brunch til vegetarer og en til børnene.
De særlige retter
Hele dagen serveres der burgere med krydderkartofler og hjemmelavet aioli, en fisketallerken, sandwich, pariserbøf og salater. Det særlige til frokost er de klassiske smørrebrød, rødspætten med håndpillede rejer eller den hjemmelavede hønsesalat. Om aftenen er det langtidsstegt oksefilet, laks en papilotte eller svinekæber, der kommer på menuen.
Vin og drikke
Der er ikke mange vine at vælge mellem. Sådan er det. Men der findes både rød- og hvidvine samt rosé og mousserende vine både på glas og i flaske. Til aftenretterne er der anbefalet en vin, som passer til retten. Øludvalget er større. Her er flaskeøl og fadøl. Hold øje med dagens øl. Den kan være spændende. Drinks, cocktails og shots er også at finde hos Conrads. Er du ikke til alkohol, er der alkoholfri øl, drinks samt sodavand, økologisk saft og juice mv.. Af varme drikke er der diverse kaffer og te.
Atmosfæren hos Conrads
En gennemført hyggelig og nostalgisk stemning rammer, når man træder ind på Conrads, som ligger i en velbevaret gammel købmandsgård fra 1799. Men ellers er der en nede på jorden stemning uden duge på bordene og med bestikket stående i beholdere på bordene. Betjeningen er effektiv og smilende.
Brostensbelagt baggård
Gårdhaven er i en klasse for sig. Den ligger i en brostensbelagt baggård med grønne træer og buske. Det er dømt ren idyl. Man kan sidde i solen eller i skyggen. Bordene udendørs kan ikke bookes, men man er altid velkommen til at rykke ud, hvis der er plads. Conrads har desuden hyggelige selskabslokaler til enhver anledning.
Prisniveau
Det er moderate priser. Generelt får man noget for pengene, da det er store portioner, de serverer hos Conrads.
LÆS OGSÅ:
Café Tika Basa ved gågaden har sandwich, salat og brunch inde og ude