
I Rieslingens tegn: Ekslusiv middag og vin på Bredal Kro
Bredal Kro afholder Winemaker’s Dinner den 3. april. Aftenen byder på en nøje sammensat menu, der akkompagneres af vine fra det anerkendte tyske vinhus Reichsrat von Buhl.
Vinsmagning med Monika Schmid
Vinekspert Monika Schmid vil guide gæsterne gennem smagningen og dele sin store viden om vinene. Arrangementet finder sted fra kl. 18 til 22, og der venter en smagsrejse af de helt store.
Menu & Vine
Snacks
Østers natural med citron og vinaigrette
Crustade med rømørejer og emulsion
I glasset: 2019 Riesling Sekt Brut
Forret
Knivmusling og havsnegle med citrusurter og yuzu
I glasset: 2023 Von Buhl Riesling Trocken
Mellemretter
Kammusling og hvide asparges i rognsauce
I glasset: 2021 Kieselberg Riesling Grosses Gewächs
Pighvar og jomfruhummer med hvide asparges og rognsauce
I glasset: 2021 Ungeheuer Forst Riesling Grosses Gewächs & 2021 Pechstein Forst Riesling Grosses Gewächs
Hovedret
Ryg af vildsvin med morkler, grønne asparges og intens sauce
I glasset: 2018 Spätburgunder & 2021 Spätburgunder
Pris og billetkøb
Billetter kan købes online via Bredal Kros hjemmeside. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.
Pris pr. person: 895 kr.
Ved spørgsmål om arrangementet eller menuen kan kroen kontaktes direkte.
Køb din billet her, og oplev vinene fra Reichsrat von Buhl i samspil med en nøje tilpasset menu.