Restaurant Vindinggaard

Vindinggaard center 31b, 7100 Vejle 75 83 77 66

 

Restaurant Vindinggaard ligger i Vindinggaard Center i Vejle og åbnede i 2009 som en lille a la carte restaurant med selskabslokale. I dag har Restaurant Vindinggaard udelukkende selskaber. De har selskabslokale, mad ud af huset, julefrokoster, mad til pensionister, firmafrokost, buffet til konfirmation og brunch. 

 

I festlokalet er der plads til op til 50 personer. Her bliver der serveret mad til fester, møder og andre arrangementer. Der er sørget for alt, så du skal bare læne dig tilbage og nyde, at mad, betjening, bordopdækning, afrydning og rengøring bliver klaret for dig. 

 

Bag Restaurant Vindinggaard står Shan Wong, som er indehaver og kok, Jimmi Rasmussen, der også er indehaver og uddannet kok og tjener, og så er der smørrebrødsjomfru Hella Rasmussen.

 

Maden 

I køkkenet står uddannede kokke, som sætter stor ære i at lave mad fra bunden. Friske råvarer og det gode håndværk er i fokus. 

 

Buffet eller sammensæt selv

De har fire forskellige buffeter til selskaber på mindst 15 personer. Du kan også selv sammensætte menuen ud fra nogle valgmuligheder. Her er fx rejecocktail eller tarteletter med høns i asparges til forret, rødvinsbraiseret kalvesteg med rodfrugter, kartofler, rødvinssauce samt surt og sødt eller oksemørbrad med fyldt tomat, kartoffelkage og timiansauce til hovedret og så bl.a. hjemmelavet islagkage med frugtsalat og bærcoulis eller chokoladedessert med kage, mousse og is til dessert. 

 

Julefrokoster

Er det en julefrokost, der står for døren, er Restaurant Vindinggard klar med den traditionelle julebuffet til minimum 14 personer. Det laves også ud af huset. Den består af marinerede sild med hjemmelavet karrysalat, fiskefilet med remoulade og citron, ½ æg med mayonnaise og rejer, røget laks med rørt rygeostecreme, lun leverpostej med champignon og bacon, ribbensteg med hjemmelavet julerødkål, medister med rødbeder og sennep, julekål med kanelsukker, risalamande med kirsebærsovs, rugbrød og smør.

 

Selskabslokale 

I selskabslokalet er der hjemlig hygge og nærvær. Stemningen er nede på jorden, og her er plads til alle. Lokalet er perfekt til afholdelse af fødselsdag, barnedåb, konfirmationer, bryllupper, begravelser, møder og andre mærkedage.

 

Mad ud af huset

Restaurant Vindinggaard laver også mad ud af huset til fester, receptioner, firmafrokost, klubber/loger og ældreordning. Der er et minimum antal, men ellers er mulighederne mange. 

 

Prisniveau​

Der er styr på tingene hos Restaurant Vindinggaard, og man betaler for, at alt spiller. Det gør det her. Buffeten koster mellem 315 og 345 kr. pr. person, julefrokosten står til 235 kr. pr. person, og en tre retters nytårsmenu koster 325 kr. pr. person.

 

LÆS OGSÅ

Restaurant Møllesøen i Hopballe Mølle har selskabslokaler i smukke omgivelser

 

Senest opdateret: 01/03/2024 11:03