Konstantinobel
Åbningstider
- Lukket •Åbent 11:00 - 21:00
- Fredag• 11:00 - 22:00
- Lørdag• 11:00 - 22:00
- Søndag• 12:00 - 21:00
- Mandag• 11:00 - 21:00
- Tirsdag• 11:00 - 21:00
- Onsdag• 11:00 - 21:00
Konstantinobel, der ligger i Vissingsgade – en sidegade til gågaden – har en del år på bagen. De er på flere måder en institution i Vejle. Siden 1989 har de serveret pizza og kebab til gæsterne, der kommer tilbage igen og igen. Det handler mest om pizza, kebabruller og pasta. Siden 2014 har Jeton Merxha, ejet stedet. Inden da arbejdede han i restauranten. Han kom til Danmark i 1997 fra Albanien.
Du kan spise din mad indenfor hos Konstantinobel, udenfor i det afgrænsede område eller tage maden med som takeaway. Der er åbent til frokost og aften alle ugens dage.
Udbringning af mad klarer Konstantinobel selv. Pizzabakkerne er særligt “foret” med en slags termostaniol indvendigt, så pizzaerne kan holde sig varme længere.
Maden
Menukortet hos Konstantinobel er for alvor stort, og der er noget for enhver smag. Der er ikke færre end 40 pizzaer at vælge mellem. Alle pizzaerne er med tomatsauce, mozzarella og oregano. Du kan tilføje mere fyld for en merpris, hvilket gælder for alle pizzaer.
Pasta og pita
Et fint udvalg af pasta er der også på menukortet. Der er bl.a. klassikere som bolognese, carbonara og lasagne, men også penne salsiccia og penne mirabella. Pitabrød er også en mulighed. Der er fire forskellige at vælge mellem. Alle er med salat, dressing og enten kebab, skinke, tun eller kylling.
Forretter og specialiteter
Kebabruller i fladbrød med salat, dressing og tomatsauce er en af specialiteterne. De kommer med lam, kebab, stærk oksefars eller kylling. Der er også tallerkenretter med ris, salat og brød, dertil flammegrillet kød som lam, okse, kalv eller kylling. Du kan også gå om bord i den store mix grill. Skal der en forret til, har Konstantinobel hvidløgsbrød med tzatziki, husets salat eller antipasti.
Børnemenu
Der er særlige pizzaer til børnene. De er med få råvarer og tomatsauce, ost og enten skinke, pepperoni, oksekød eller kødsauce. Der er også lasagne.
Vin og drikke
Udvalget er ikke stort. Husets vin på glas eller flaske samt Carlsberg øl og Grimbergen øl er mulighederne. Af softdrinks er der diverse sodavand og Suntop til børnene.
Atmosfæren hos Konstantinobel
Der er en rustik stemning hos Konstantinobel. Bordene er dækket med rød- og hvidternede duge og dertil tunge træstole. Tapetet er med murstensaftegninger, og gardinerne matcher bordene. Lyset kommer fra løsthængende lyspærer.
Udenfor er der også plads til at spise sin mad. Området er afskærmet af hegn med blomsterkasser, og de blå markiser sørger for skyggen på varme sommerdage.
Prisniveau
Det må være moderat, grænsende til lavt. Af pizzaerne er den billigste Konstantinobel med kebab (kalvefilet), mens den dyreste er Rustica med tomat, buffalo mozzarella, oksemørbrad, gorgonzola og soltørrede tomater. Der er gode frokosttilbud at finde hos Konstantinobel.
LÆS OGSÅ:
Jacobsen – dansk spisehus & take away
Casablanca i Vissinggade laver autentisk nordafrikansk mad