Dolly’s Coffee Shop

LEGOLAND - Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Dolly’s Coffee Shop ligger i det livlige Legoredo Town i LEGOLAND i Billund. Et hyggeligt sted, hvor både børn og voksne kan nyde en velfortjent pause fra eventyret i LEGOLAND. Her er der mange spisesteder samlet. Dolly’s Coffee Shop er opkaldt efter en af LEGOLANDs mest elskede figurer, countrysangeren Dolly (Parton).

 

Duft af kaffe

Fra du træder ind i caféen rammer en duft af friskbrygget kaffe, og kagerne i disken fanger med det samme øjet. Det er det perfekte sted til en pause mellem forlystelserne. Her kommer kaffe i koppen, Frankly juice i glasset og kager på tallerkenen.

 

Hos Dolly’s Coffee Shop arbejder de ikke Nine to five, som Dolly Partons sang lyder, men der er åbent i LEGOLANDs åbningstider.

 

Maden

Dolly’s Coffee Shop har noget, der kan tilfredsstille ethvert lækkersultent barn eller voksen. Fra morgenstunden er der friske croissanter, bagels eller yoghurt med mysli. 

 

De søde varer

Kaffebaren har et bredt sortiment af kager. Donuts, kanelsnurrer, hjemmebagte cookies, forskellige muffins, hindbærsnitter og de klassiske LEGOLAND-chokolader med bl.a. jordbær- og chokoladesmag. Kagerne er lige til at spise i caféen eller tage med på farten, så man kan fortsætte med at udforske parken. 

 

Drikkevarer

En dag i LEGOLAND kræver noget at drikke. Dolly´s Coffee Shop har noget for enhver smag. Der er Frankly juice og shots, Cocio crushed ice, iste, iskaffe, frappe, mælk, kildevæld eller Matilde kakaomælk. Af varme drikke er der kaffe som americano, cafe latte, cortado og cappuccino. Der er også varm kakao og te. 

 

Atmosfæren hos Dolly’s Coffee Shop

Udefra ligner caféen mest af alt en gammeldags westernbar fra det vilde vesten. Når du kommer ind, rammer en behagelig atmosfære. Udenfor under taget er der siddepladser, hvor man kan nyde maden. 

 

Ventetid og betjening

På Dolly’s Coffee Shop er betjeningen altid venlig og imødekommende. De er med til at gøre det til en god oplevelse og får hurtigt lavet kaffen og serveret maden, så ventetid er der ikke meget af her. Der kan dog være trængsel ved disken, når børnene skal se på de mange kager og bestemme sig for, hvad de vil have. 

 

Prisniveau

Det er priser hos Dolly´s Coffee Shop som følger niveauet i Legoland. En stor kop kaffe står til 40 kr.. Specialkaffe er lidt dyrere – sådan er det. De fleste kager koster 35 kr. stk., mens kanelsnurrer løber op på 39 kr.. Ikke billigt, men efter sådan en omgang har man fornyet energi.

 

LÆS OGSÅ

Adventurer´s Depot i Legoland: Frisklavet kaffe og kage to go

Pirates’ Coffee i LEGOLAND ligner et piratskib og har massevis af kager

 

Senest opdateret: 16/03/2024 10:03