Pirates’ Coffee

Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Selv voksne pirater har brug for en pause i løbet af dagen – og hvad er bedre end en god kop kaffe og lidt sødt til ganen. Det er præcis, hvad Pirates’ Coffee, der ligger i Piratland i LEGOLAND i Billund, kan tilbyde. Den hvide bygning, der ligner en borg og har blå og hvide markiser, lyser op. Så snart du træder ind i caféen, fanges øjet af lækkerierne i disken. Her er en del at vælge imellem.

 

Pirates’ Coffee er det perfekte sted til en pause mellem forlystelserne, og når der lige skal tankes op, inden eventyret går videre. Åbningstiderne varierer alt efter, hvornår LEGOLAND er åbent. 

 

Kage og alt det andet søde 

Pirates’ Coffee er for lækkersultne pirater. Her har de alt fra hjemmebagte cookies til glutenfri brownies. Der er diverse kager, croissanter, chokolade, tærter, muffins, brownie, donuts, flødeboller og den særlige LEGOLAND chokolade. I den sundere afdeling er der skyr.

 

Drikkevarer hos Pirates’ Coffee

Kaffen er fra Lavazza. Det er uanset, om du er til caffe latte, espresso, cappuccino eller americano. Der er flere varianter og størrelser. Også de kolde kaffer som frappe med chokolade, jordbær eller cappuccino eller almindelig iskaffe finder man her. Ellers er der Frankly økologisk juice, iste, vand, økologisk saft, ingefær shots, te brygget på løse blade, varm kakao, Kildevæld og mælk.

 

Ventetid og betjening

Mange gæster står og kigger på kagerne i disken. Det kan være svært at vælge. Men der er ikke lang ventetid. Nogle af kaffevarianterne tager tid at lave, men det går dog relativt hurtigt. Det er pænt bemandet her, og betjeningen har styr på det, de laver. Der er overskud til gæsterne og en venlig betjening.

 

Atmosfæren hos Pirates’ Coffee

Der er to lokaler. Det første er her, du bestiller og betaler mad og drikke. Her kan du sætte dig i nogle få blødere stole. Går du længere ind, er der et hyggeligt og stemningsfuldt lokale med træbjælker i loftet, store vinduer og hylder med tomme flasker og krukker. Det minder mest af alt om et piratskib. Her er køligt på varme sommerdage. 

 

Pladser udenfor

Med udsigt til piratbådene og dødningehovedet er der underholdning, når man tager plads udenfor på terrassen hos Pirates’ Coffee. Her kan du finde plads både i solen og i skyggen. 

 

Prisniveau

Hvad koster en kop kaffe og en friskbagt kage? Hos Pirates´Coffee står en stor kop kaffe til 40 kr. og en stor cappuccino til 50 kr.. Det er fair priser. Skal der kage til, er der croissanter til 32 kr. og tærter til 42 kr.. Det er ikke billigt, men kagerne er velsmagende, og kaffen smager også godt.

 

LÆS OGSÅ:

Pancakes i LEGOLAND har pandekager med forskellige toppings

 

Senest opdateret: 16/03/2024 09:03