Adventurer´s Depot

LEGOLAND - Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Det dufter af frisklavet kaffe, når du træder ind hos Adventurer´s Depot i LEGOLAND. Måske kan man ikke helt gætte, hvad det er for et sted, men det er en kaffebar, vi har med at gøre her. Med en beliggenhed inde midt på pladsen er Adventures Depot det perfekte stop til en kop frisklavet kaffe og en kage. Det er kaffe og kage to go. Altså ikke et sted man bliver hængende eller tager plads. 

 

Kage og chokolade

Adventurer´s Depot er som nævnt en kaffebar. Men der er også et pænt udvalg af kager og chokolade. Der kan nævnes forskellige donuts, økologiske kanelsnurrer fra Meyers, muffins med bl.a. chokolade, hjemmebagte cookies, flødebolle med chokoladebund og glutenfri brownie. LEGOLAND chokoladerne er en sjov gimmick og er øjensynlig særdeles populære. Der er i øvrigt også Raw bite i forskellige variationer. 

 

Adventurer´s Depot har varm og kold kaffe

Kaffen er fra Lavazza. De kværner selv kaffebønnerne, og den smager nu ganske godt. Kaffen kommer i størrelserne lille, mellem eller stor. Af varme drikke er der americano, caffe latte, cappuccino, espresso, cortado og cafe choco. Skal der sødt i kaffen, er der forskellige sirupper. Der er også kakao med flødeskum samt te lavet på løse blade. De kolde drikke er iste, iskaffe og frappe med cappuccino, chocolade eller strawberry. Der er også forskellige juicer og shots, mælk og Kildevæld. 

 

Ventetid og betjening

Selv om det er friskbrygget kaffe, tager det ikke lang tid at betjene gæsterne. Hurtigt får gæsterne tanket op med kaffe, kage eller kolde drikke og kan komme ud i LEGOLANDs sjove univers igen. Betjeningen hos Adventurer´s Depot er i den mere modne alder og venlig. De tager imod bestillingen og serverer den med et smil.  

 

Atmosfæren hos Adventurer´s Depot

Den mørke kaffebar med masser af grønne buske og træer omkring (altså om sommeren) passer godt ind i miljøet. Der er ingen stole eller borde at tage plads ved. Et langbord er der, men det er meningen, at de besøgende skal tage mad og drikke med sig ud i parken. Der er dog en bænk lige ved siden af Adventurer´s Depot, hvor man kan sidde, hvis den er ledig. 

 

Prisniveau

Kaffe er ikke billigt – heller ikke hos Adventurer´s Depot. Den kommer i tre størrelser, hvor en lille caffe latte eller cappuccino koster 37 kr. og den store 49 kr.. De kolde drikke er dyrere. Her står en frappe til 59 kr.. Af kager koster en cookie 35 kr. og en donut mellem 32 og 35 kr.. Vi er her i den høje ende af prisskalaen.

 

LÆS OGSÅ

Dolly’s Coffee Shop i LEGOLAND laver friskbrygget kaffe og kager

 

Senest opdateret: 27/02/2024 07:02