B&B Hotel

Borgvold 12a, 7100 Vejle +45 88 44 780-0

 

Oplev det moderne B&B Hotel, der har en god beliggenhed på Borgvold meget tæt på togstationen og byens centrum. Hotellet har charme, komfort og bekvemmelighed.  Ud over det ligger hotellet kun 700 meter fra motorvej 28 afkørslen. Vejle byder på seværdigheder, restauranter, caféer, barer og en smuk natur ved Vejle Fjord, og hotellet er det perfekte udgangspunkt for et ophold til en fornuftig pris.

 

Værelser på B&B Hotel

Hotellet har fem etager og tilbyder forskellige værelseskategorier for at imødekomme dine behov:

  • Enkeltværelser
  • Værelser med queensize-senge
  • Værelser med to enkeltsenge
  • Familieværelser med tre senge
  • Barrierefrie værelser

 

Værelserne er moderne indrettet og røgfrie. Uanset hvilken kategori du vælger, kan du forvente komfortable senge, lydisolerede vinduer, LCD-tv, gratis wifi, aircondition, klædeskab og et skrivebord. 

 

Faciliteter og service

Om morgenen står B&B Hotel klar med morgenmad, der serveres i det smukt indrettede morgenmadslokale fra kl. 6.30 til 10.00. Her er der fokus på det grønne. Hotellets lobby er et hyggeligt sted for uformelle sammenkomster, og baren tilbyder et udvalg af drikkevarer. Salgsautomaten med snacks og slik er tilgængelig 24/7. 

 

Atmosfæren på B&B Hotel Vejle 

Der er en varm og indbydende stemning, hvor gæsterne kan føle sig hjemme. Personale er imødekommende og står klar til at imødekomme dine behov og sikre, at dit ophold er behageligt. Den moderne og stilfulde indretning skaber en afslappet atmosfære, der gør det let at slappe af efter en dag med oplevelser eller forretning i Vejle. 

 

Check-in

Med selvindcheckning kan du nemt tjekke ind online. Med dit værelsesnummer og adgangskode via sms eller online checker man nemt ind ved en af deres to automater.

 

Parkering og offentlig transport

For hotellets gæster er der gratis parkering foran hotellet mellem kl. 18.00 og 10.00. Det skal blot registreres på hotellet. Banegården ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, og et busstoppested ligger lige ved siden af hotellet for nem adgang til det omkringliggende område.

 

LÆS OGSÅ

Bo billigt på Danhostel i Vejle

 

Senest opdateret: 15/02/2024 01:02