Ny polsk restaurant med hjemmelavede specialiteter
Det er ikke hver dag, vi skriver en nyhed om et polsk spisested. Dørene er netop blevet åbnet til Vejles nyeste spisested, Polski Gar. Her kan gæster opleve autentisk polsk mad, hvor hjemmelavede opskrifter og traditionel madlavning er i centrum.
Intim restaurant
Den lille restaurant ligger i Vestergade 35F. Der er plads til ti spisende gæster. Restauranten byder på en hyggelig og hjemlig atmosfære med hvide caféborde, lyse træstole og vægge dekoreret med billeder af retterne. Menukortet rummer både polske klassikere som dumplings, bagte baguetter og dagens ret, der varierer fra dag til dag.
Autentisk polsk madkultur
Polski Gar drives af Anna Urbanek, der stammer fra Głubczyce i det sydlige Polen. Hun har bragt sin madglæde og erfaring fra barndommens køkken med til Vejle. Retterne er inspireret af hendes mors og mormors opskrifter, og priserne spænder fra 70 til 190 kroner, så der er noget for både den lille og store sult.
Polske specialiteter
En af specialiteterne på menuen er bagt svinenakke i hjemmelavet sauce, serveret med kartofler, bacon og agurker. Til de mere lette måltider tilbydes baguetter med fyld som champignoner, ost, pølse og syltede agurker.
For hele familien – også som takeaway
Med fokus på tilgængelighed og hjertevarme ønsker Anna Urbanek med Polski Gar at give alle mulighed for at smage det polske køkken. Udover plads til spisende gæster er der også takeaway på menuen, så retterne kan nydes hjemme.
Med den nye restaurant byder Vejle velkommen til en bid af Polen lige midt i hjertet af byen.