Nummer 1, 2 og 3 til Kartoffelprisen 2024

Vinderen af Kartoffelprisen 2024 er…

 

Der var kamp til stregen, da nogle af Danmarks mest talentfulde kokke i dag, søndag, tog kampen op for at vinde den prestigefyldte Kartoffelprisen 2024, der blev afholdt hos Culinary Institute by VejleErhverv.  

 

Kreativitet og godt håndværk

Efter 5,5 timers intens konkurrence, hvor de seks talentfulde kokke viste deres håndværk, kreativitet og tekniske kunnen, løb Sophia Rosa Antorini fra Michelin-restauranten Restaurant Domæne i Herning og hendes assistent med sejren.

 

En imponerende menu

Sophia Rosa Antorini imponerede dommerpanelet med en innovativ tre-retters menu, hvor kartoflen spillede hovedrollen.

  • Forret: Syltet kartoffel og selleri med hummersalat, porreflan og røget cremefraiche.
  • Hovedret: Confiteret og glaseret kartoffel med kartoffelkroket, dampet sandart, caviar og svampe.
  • Dessert: Kartoffelkage med pærekompot, kartoffelmousse, kartoffelis med marcipan og crumble.

 

Anden- og tredjepladsen

I tæt konkurrence blev andenpladsen sikret af Lucas Juhl Nielsen fra Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel i Vejle, mens Mikkel Klintmann fra Sixtus Sinatur Hotel og Konference i Middelfart indtog tredjepladsen.

Vindermenuen til Kartoffelprisen 2024

Fotograf: Søren Gammelmark Photography