
Kalkbrænderiet slår nu dørene op i Vejle
Når latinskolens gamle gymnastiksal på Kalkbrænderivej 2 igen tænder lysene i morgen torsdag 2. oktober, er det for at byde Vejle indenfor til Restaurant Kalkbrænderiet. 12 velvalgte retter og varm gæstfrihed er på menuen.
12 retter med fokus
Menukortet er med 12 retter. Ambitionen er klare smage og præcise serveringer, hvor Middelhavets sol og farver møder det nordiske køkken. Forretter som blåmuslingesuppe eller marokkansk suppe, sæsonnære hovedretter såsom kalvefilet fra Grambogård eller peri peri med paneret kylling samt desserter med enten kage, is eller ost.
Folkene bag
Holdet tæller Thomas Kåre Vinther samt Bilel Oueslati, som mange i byen kender fra African Kitchen i Paladspassagen Social Dining. Oueslati har rødder i Tunesien og køkkenerfaring fra Sydeuropa, før turen gik til Danmark.
Kalkbrænderiet folder sig ud på to etager med i alt 150 siddepladser. Her er højt til loftet og træ på væggene.
Bestil bord hos Kalkbrænderiet
På deres Facebookside skriver de, at der kan bestilles bord på 51 92 12 70.
LÆS OGSÅ